2777
2789
عنوان

کیا فردا ناهار ماکارونی دارن🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 97 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدبختی اینکه به اصرار دخترم می‌خوام درست کنم یه دلم میگه درست نکنم

نمیشه خودمون خمیرشو درست کنیم . کاش حداقل میگفتن کدوم مارک باعث مسمومیت شده .البته ک اکثرشون یه جا تولید میشن مارکاشون متفاوته

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
چرا رمزی حرف می‌زنید یجوری بگیپ مام بفهمیم

تو اخبار اومده سه نفر مسموم شدن ماکارونی مصرف کردن فوت شدن

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

ما دیروز داشتیم

دخترم کمی خورد بعدش پیراشکی خریده بودم از اونم خورد

بعدش هی گفت دلم درد میکنه بیحال شد

تو دو مرحله استفراغ کرد بعد حالش خوب شد

من فکر کردم از پیراشکی بوده زیاد خورده رو دلش مونده

ما دیروز داشتیمدخترم کمی خورد بعدش پیراشکی خریده بودم از اونم خوردبعدش هی گفت دلم درد میکنه بیحال شد ...

وای جدی میگی پس یه چیزی هست.الان حالش چطوره

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
بدبختی اینکه به اصرار دخترم می‌خوام درست کنم یه دلم میگه درست نکنم

دیروز شوهرمم گفت ماکارونی. گفتم مگه توی خواب ببینی. 

ای خدا... مار بشی مادر نشی. 

یاد قبل از مادر شدنم میوفتم حسرت میخورم. از هفت دولت آزاد. اصن نمیدونستم استرس چه جوری نوشته میشه🤦‍♀️

آخ آخ اسی گفتی .چند بسته ماکارونی دارم هی دخترم میبینه میگه درست کن امشب می خواستم بریزمشون توی سطل 🥲🤦‍♀️

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️