2777
2789
عنوان

اسم دوس دختر جدید ابراهامو میدونید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 46 پست

آبراهام آدم بدی نیس در اصل ویدا کارماشو پس داد منم شوهر سابقم هزار بار بهم خیانت کرد ولی کسی ک باعث طلاق ما شد بعد اون همه عشق و عاشقی دختره ی عذابی بهش داد ک باید تو کتابا بنویسن شاید بگی دختره خیر نبینه ولی اونو خدافرستاد ک شوهرسابقم کارماشو پس بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کیه نشنیدم تا حالا اولین باره

بلاگره و خواننده رپر

تو نت بزن

بی محلی بهترین جواب برای آدمای ابلهیه ک ارزش جواب دادن یا حتی تایپ کردنم ندارن😁🗿یادت باشه همیشه و همه جا بالاخره چندتا آدم سم و خاله زنک هستن ک منتظرن تا باهات دهن ب دهن بزارن پس بی خیال باش☺

کیه نشنیدم تا حالا اولین باره

خواننده ست

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
ابراهام هنرش چیه که معروف شده؟

رپ مزخرف و ی مقدار حاشیه😂

بی محلی بهترین جواب برای آدمای ابلهیه ک ارزش جواب دادن یا حتی تایپ کردنم ندارن😁🗿یادت باشه همیشه و همه جا بالاخره چندتا آدم سم و خاله زنک هستن ک منتظرن تا باهات دهن ب دهن بزارن پس بی خیال باش☺

هعی..از گناه ابراهام ک بگذریم ولی خودمونیم ویدا چقد چیز بود ک بخاطر ی پسر قرص خورد😑😑😑زندگی و جوون ...

میخواست ابراهامو بترسونه یهو خورد قرصو ...اون مرتیکه اسمشو روش گذاشته بود ابروش رفته بود همه جافحش میخورد بعد ابراهام نامردی کرد بهش خدایی حقش نبود..میگن ب ویدا خیانت هم کرده بوده

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
اسمش ابراهیم هست خودش به خودش میگه آبراهام 😐😐😐😂😂😂😂

عموم میگ ی روزی میومد باهم باشگاه فوتبال بازی میکردیم

اهان من فک کردم جان ابراهام میگن بازیگر هندیه 😂😂

وایی خدااا غش کردم از خنده😂😂😂

میخواست ابراهامو بترسونه یهو خورد قرصو ...اون مرتیکه اسمشو روش گذاشته بود ابروش رفته بود همه جافحش م ...

خدا عالمه.ویدا گناه داشت حیف از سن و جوونی و قشنگیش ک بخاطر ی پسر باید بره زیر خاک

خدا عالمه.ویدا گناه داشت حیف از سن و جوونی و قشنگیش ک بخاطر ی پسر باید بره زیر خاک

اره واقعا حیفش😞روحش شاد

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
بیا تایپک من ببین میشناسیش؟😫😫

کو تو تاپیکت ک هیچی نبو

اع 😁

عموم میگ محرم دوسال پیش با میلاد غم با ی پزو ۴۰۵ اومده بودن شهرستان بعد چندتا دختر رفته یودن باهاش عکس انداخته بودن چندتاپسرم غیرتی میشن میرن میزنش اونم میگ دیگ پامو نمیزارم تو شهرم

کو تو تاپیکت ک هیچی نبو

۲ تا عکس هست یکی صفحه اول یکی آخر

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش