2777
2789
عنوان

طرز رفتارم تو مهمونی

202 بازدید | 24 پست

سلام دوستان

من دیشب ی مهمونی دعوت بودم اول که رفتم گرم با همه سلام کردم 

بعد دوتا اتاق بود تو ی اتاقا چنتا دورهم جمع بودن وبگو بخند و خیلی تیکه میزنن به ادم

منم حقیقتش بجه دار نمیشم تازهivfکردم و واقعا واز ته دلم متنفرم کسی در مورد بچه دار شدن اینا باهام شوخی بکنه 

حالا همه ک پرسیدم منم پیچوندم همه شون رو

ولی برخلاف سال‌های پیش تو اون اتاق که جمع خودمونی بود اصلا نرفتم راستش حوصله خاله زنک بازی هاشون وسرک کشیدن توکار ک واینکه ببین همه بچه دارن تو عقب افتادی اینا رو ندارم

راستش میدونم حساس شدم ولی دست خودم نیست و بگم بزور مهمونی رو رفتم و زودم برگشتیم فقط برای رفع تکلیف زفتم

حالا بنطرتون کارم اشتباه بود ک نرفتم توی اون جمع بشینم؟ 

چون مطمنم پشت سرم میگن چقدر خودشو گرفت اینا 

ولی بری اونجا دیگ هر شوخی میکنن وخیلی تیکه کنایه میزنن

منم بدم میاد دیگه از این دورهمیای مسخره  بچه اوردی نداری چی خوندی چ کردی بروبابا اه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نمیدونم مردم کی میخان یاد بگیرن به مسائل خصوصی هم کار نداشته باشن... شاید یکی بچه دار نمیشه 

شاید یکی بچه دوست نداره 

شاید کسی شرایطش نداره 

چرا نمیفهمن؟؟؟

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به قول مامانم هم برا زده گریه نکن هم نزده!!ببین اگه حست میگه خوب کردم نرفتم اعصابم خورد کنن خوبه دیگه!!خوشت میاد خودت اذبت کنی؟؟

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

سخت نگیر و کاری را که قبلا انجام دادی،مرور نکن

خب میرفتی تو جمعشون بهت گیر میدادن که نرفتی،به خودت قول بده به سلامتی بچه دار شدی ،یه بار تو جمعشون بری و یکبار هم دعوتشون کنی

مهم نیس اونا چه فکری میکنن یا چی میگن مهم اینه تو از روان و روح خودت محافظت کردی

این آدمای خاله زنک امروز در مورد تو حرف میزنن فردا ی سوژه دیگه پیدا میشه تورو فراموش میکنن

نمیدونم مردم کی میخان یاد بگیرن به مسائل خصوصی هم کار نداشته باشن... شاید یکی بچه دار نمیشه شاید یکی ...

دقیقا من خیلی ناراحت میشم چون همشون هی این موضوع رو. دست میگیرن تکرار میکنن 

من میرم. اونجا ک یاد این موصوعات نیفتم 

بيشتر آدما اينجور حرفا و سوالا رو معاشرت كردن ميدونن🤦‍♀️

بچه هم داشتى ميگفتن دومى رو كى ميارى…

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
نمیدونم مردم کی میخان یاد بگیرن به مسائل خصوصی هم کار نداشته باشن... شاید یکی بچه دار نمیشه شاید یکی ...

منم همین مشکلو دارم حدودا ۸ ساله در پی درمانم برای بچه دار شدن هنوز متاسفانه نتیجه نداده

هرچند آدمای فضول اطرافم کمه ولی همون تعداد کمی ک سوال میکنن واقعا ناراحت میشم و ب قول معروف داغمو تازه میکنن

اگه حدس میزدی چیزی میگن و حس بدی بهت میدن نه دیگه چه اشتباهی، تو نرفتی تا ذهنت درگیر نکنی و حس بد نگ ...

آخه میشینن میگن فلانی خودشو گرفت وفلانبعد تو جمعشون ک میزی تمام حرفای چرا وپرت وتیکه کنایه ومتلک و خاله زنکی 

منم حقیقتا اصلا حوصله ندارم کلا از مهمونی رفتن متنفرم و وایب بدی بهم میده