قگفتیل بابام جمع شدن دارن دعوا میکنند .نشسته بودند بالا سر پیرزن دعوا .من گریم گرفت گفتم پاشید برید یه جای دیگه آخه بالاسرش .حالم داره از فامیل بابام به هم مبخوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخییی الهییی،ای مادر 😭😭با چه شوق و ذوقی هر کدومشونو تر و خشک کرده نازشونو کشیده با هر کلمه حرفشون قند تو دلش آب شده چقد دلم گرفت لعنت به این دنیا 😢😭 خدا عاقبت هممونو ختم به خیر کنه الهی
مادربزرگ من تا ۸۴ سالگی تنها زندگی میکرد تازه ی عمه عقب ماندگی زندگی ۵۰ ساله هم داشتم که مث یه بچه ازش مراقبت میکرد خدابیامرزش ۱۰ روز بود فهمید سرطان داره سکته کرد که نیفته زیر دست کسی
کاش بروز اونقدر معرفتا زیاد شده دعوا سر این باشه که همه میخوان ببرن به توافق نرسند کی
از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه
چون پدر و مادر باهم تصمیم گرفتن خانواده تشکیل بدن و بچه دار شن . هر دو باهماما بچه ها ، با افراد دیگ ...
اما پدر و مادرم خیلی جاها وظیفشون دیگه نبوده اما از سر عشق و محبت خیلی خیلی از خودشون و علایقشون گذشتن. حقشون نه شرعا نه عرفا این نیست. مطمئنا چندتا بچه براشون کاری نداره یه زندگی در خور شخصیت مادر فراهم کنن. مشکل این چیزا نیست گل ایراد از معرفت و مرام نداشته ی بچه هاست