2777
2789
عنوان

عوارضی که زایمان طبیعی برای شما داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 4438 بازدید | 297 پست

البته ک از طبیعی ها پرسیدی من سزارین بودم ولی اگه باز برگردم عقب سزارینو انتخاب میکنم خیلی خوب بود بدون درد خونریزی حتی عوارض بعدی هم نداشت و من در بیمارستان دولتی زایمان کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند تا زایمان داشتی که حرف میزنی!!؟

ربطی به چندتازایمان نداره بعضیا کلا عضلات واژنشون شله و کامل به حالت اولیه بر نمیگرده  ‌.من خودم یکی از دوستام میگفت بعدش واژنش همش صدا میده با شوهرش رابطه داره ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

🤔خب تکلیف چیه 

وقتی سزارین اختیاری نیست 

وقتی باید خدا تومن پول بدی تا شاید دکترت قبول کنه سز کنه 

یه پول گنده هم به بیمارستان خصوصی بدی 

خیر نبینن آخه چرا نمیزارن خودمون انتخاب کنیم پولم زیاد نگیرن😐

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

🤔خب تکلیف چیه وقتی سزارین اختیاری نیست وقتی باید خدا تومن پول بدی تا شاید دکترت قبول کنه سز کنه یه ...

من یه النگو داشتم فروختمش برا سزارین

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

البته ک از طبیعی ها پرسیدی من سزارین بودم ولی اگه باز برگردم عقب سزارینو انتخاب میکنم خیلی خوب بود ب ...

مگه میشه سزارین که میگن تا ۶۰روز بعد هم خونریزی داره زن 

تازه از طبیعی هم بیشتر خون میره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

منم احتمال زیاد باید طبیعی زایمان کنم. توصیه ای نداری برام؟ دکترم میگه اگه موقع زایمانت شیفت من نباش ...

کلاسهای زایمان طبیعی هست برو  تکنیک نفس کشیدن یاد بگیر

جیغ نزن انرژی از دست میدی فقط

حتما ماه آخر بخواه دکترت معاینه کنه که مطمئن بشه دهانه رحم‌ باز شده 

من سه تا زایمان طبیعی داشتم اجازه می فرمایین؟

چون براتون پر از عوارض بود سه تا زایمان طبیعی داشتین؟! 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

من یه النگو داشتم فروختمش برا سزارین

میشه بگی چیکار کردی 

با جزئیات بگو چطور دکترت قبول کرد کلا چقد دراومد برات 

به بیمارستان چقد دادی 

خصوصی رفتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

مگه میشه سزارین که میگن تا ۶۰روز بعد هم خونریزی داره زن تازه از طبیعی هم بیشتر خون میره

عزیزم منظورم خونریزی غیر طبیعی بود من فقط ۱۰ روز خونریزی داشتم چند روزم لکه بینی کی گفته ۶۰ روز؟