2777
2789
عنوان

دکتر گفت ویروس بدی پخش شده مراقب باشید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 5148 بازدید | 236 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا من میترسم دکتر از من نخواست عکس بگیرمسرفه هاش کم شده ها ولی خب میگم خلطیهکلا قدرت سرفه ش کم ...

وقتی نخواسته یعنی مشکلی ندیده. نگران نباش. اینکه میگی خلطی شده خوبه. توی بیمارستان وقتی سرفه های پسرم خلطی شد گفتن یعنی داره خوب میشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
الهی بمیرم براتالان دیگه افسوس خوردن فایده ندارهخودت هم مادر و هم پدر بچت باششوهرتم که مشکل روانی دا ...

خدانکنه عزیزم دور از جونت .به خدا همینه فقط خودم مادر و پدرش هستم نمیخوام  ناراحتت کنم وبگم از اخلاقش ولی گناه بود به من نگفتن دو سال بستری بوده مشکل داشته با دارو کنترل شده من چقدر آسیب دیدم چقدر کتک خوردم چقدر خیانت دیدم چقدر تنها بودم.ولی هیچی برام مهم نموند اینقدر دخترمو دوست دارم کارایی کردم به خاطرش فقط خدا میدونه این دنیام جهنمه ولی به جون میخرم این جهنم دنیا و جهنم دنیای دیگه رو فقط بچم خوب باشه مریض نباشه هیچی نمیخوام 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
اره اره خواهر منم تمام بدنش دونه زد سریع نصف شب رفت بیمارستان براش سرم زدن به خدا. ولی همش زود رفت

اونا کهیر هستن کهیر میریزه بیرون بعد چن ساعت میره دوباره میریزه بیرون از این ویروس لعنتی من مهر درگیرش شدم نوزاد شیر میدادم دارو نخوردم دو هفته درگیر بودم اخر ۱۰ روز نئوتادین خوردم خوب شدم

من فکر کنم این یه سویه کروناست هر دفعه یه جوره پارسال پسرم نزدیک عید گرفت سرفه خیلی شدید طوری که بچم ...

نه این یه ویروس دیگه است. ویروس تبخال. ebv هست. کرونا اینقدر سخت نبود. ما چند بار کرونا گرفتیم نهایت یک هفته ۱۰ روز بود. این لعنتی خیلی اذیت میکنه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دخترم اصلانمیتونست بخابه روزی دوقاشق بهش میدادم تموم شدرفت.خواهش میکنم گلم واسه گلودردم عالیه

چی برای گلودرد خوبه ..انکار یه میخ داخل گلوم هست...معده و رودمم درد می‌کنه از بس سرفه کردم

اونا کهیر هستن کهیر میریزه بیرون بعد چن ساعت میره دوباره میریزه بیرون از این ویروس لعنتی من مهر درگی ...

عه .خب خواهر من سرم زد دیگه نریخت بیرون خدا روشکر

شما غیر کهیر علایمتون چی بود؟