2777
2789
عنوان

دکتر گفت ویروس بدی پخش شده مراقب باشید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 5188 بازدید | 239 پست
نه دختر من همیشه سرش خیس خیس میشه توی خوابمشکل قلبی نیست

اره دقیقا دختر منم اینطوریه تو اینترنت خوندم باید بهشون سبزیجات داد به جای گوشت گوشت آمونیاک رو بالا میبره و..

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای تروخداعلایمش چی بود میگی

اولش تب خیلی بالا.سردرد شدید.بعد آخرشب حالش خیلی بد شده  حالت تهوع استفراغ گیج و منگ بیقراری شدید هذیون سریعا بردنش بیمارستان الانم آی سی یو

نه دختر من همیشه سرش خیس خیس میشه توی خوابمشکل قلبی نیست

پسر منم از نوزادی همینطور بود. اول که خوابش میبره سرش خیلی عرق میکنه ولی بعدش خوب میشه. الان که مریضه دیگه پشت گردنش هم عرق میکنه. جونم داره از غصه و استرس این بچه بالا میاد 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
حساسیت ایجاد کرده گلی ببین بهش آیورامی دادی؟

آلرژی شدید داره به همه چی نه ندادم شربت هست؟

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭

استارتر خب دکتر گفت ویروس بد یعنی خیلی خطرناک و کشنده س؟؟؟

خواهرزاده من از شهریور یه ویروس گرفته هی خوب میشه باز عود میکنه

دختر منم اواسط مهر شروع به سرفه کرد خوب شد باز آبان شروع شد بردم دکتر خوب شد 

اینسری کلا علایمش سرفه و تب و کیپی بینی و بیحالیه 

چند روزه ها

اولش تب خیلی بالا.سردرد شدید.بعد آخرشب حالش خیلی بد شده حالت تهوع استفراغ گیج و منگ بیقراری شدید هذ ...

چند سالشه؟ نکفتن چه ویروسیه؟ پسر من تست کرونا و آنفلونزا منفی شد تست ebv از محدوده مرزی یکی بیشتر شد. دکتر گفت ebv 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
میشه جواب بدی؟چه علایمی داشت چند روز طول کشید کارش به بستری کشید

اولش تب بالا .سردرد شدید بعد آخرشب حالش خیلی بدشده استفراغ.هذیون گیج و منگ بیقراری شدید سریع بردنش بیمارستان الانم آی سی یو

استارتر خب دکتر گفت ویروس بد یعنی خیلی خطرناک و کشنده س؟؟؟خواهرزاده من از شهریور یه ویروس گرفته هی خ ...

والا نگفت کشندس ولی گفت خیلی بدقلقه و راحت نمیره و طرفو میندازه 

من الان داغون شدم کرونا گرفتم اومیکرون گرفتم واقعا در این حد نبودن

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

من یک ماه درگیر بودم هنوز خوب خوب نشدم 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

استارتر خب دکتر گفت ویروس بد یعنی خیلی خطرناک و کشنده س؟؟؟خواهرزاده من از شهریور یه ویروس گرفته هی خ ...

پسر منم همینه از مهر ماه گرفت. آنتی بیوتیک میخوره چند روز خوب میشه باز عود میکنه