بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عرق سرد بیحالی کبودی دور چشم دور لب دیگه با این احتقان گلو و بینی بدتر شده دردش همش میگه قلبم و کمرم و شکممو ماساژ بده.خدا سلامتی بده به پسرداییتون انشاالله
به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
عرق سرد بیحالی کبودی دور چشم دور لب دیگه با این احتقان گلو و بینی بدتر شده دردش همش میگه قلبم و کمرم ...
یعنی عرق سرد بخاطر مشکل قلبیه؟
پسر منم شبا سرش عرق میکرد. الان که مریض شده بیشترم شده
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
یعنی عرق سرد بخاطر مشکل قلبیه؟پسر منم شبا سرش عرق میکرد. الان که مریض شده بیشترم شده
نه عرق سرد رو وقتی مریض میشه اینطور میشه.این ویروس جدید علامت اصلیش عرق سرد هست نترس عزیز دلم عفونت هم تو بدن باشه عرق سرد هست کم خونی باشه عرق سرد هست و..
به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
اره اینه فقط عوارض زیادی نوشته تو نت.چند روز استفاده کنم به نظرت خیلی میترسم
منم از امروز دارم استفاده میکنم. دیگه چاره چیه؟ منم با ترس و لرز میزنم براش. برای شما چقدر گفته؟ پسر من هر ۱۲ ساعت توی هر بینی ۱ پاف
فقط باید درست استفاده کنی، به سمت تیغه بینی نزنی و اینکه اون یکی سوراخ رو بگیری و وقتی اسپری زدی با بینی هوا بکشه بالا و با دهان خارج کنه