2777
2789

هیچ وقت تلاش نکردم خرش کنم ولی همیشه باهم راحتیم و ابراز محبت میکنیم.بهش میگم عاشقتم تو برای من بهترینی یا همه زندگیمی 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من قربون صدقه های آبکی روش کارساز نیست.مثلا وقتی یه کار درستی انجام میده،وسیله ای رو تعمیر میکنه و....ازش تعریف میکنم .اونم خیلی با حالت لوس و ننر نه.چون میفهمه میخوای خرش کنی

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

تا حالا نیاز پیدا نکردم که دور از جونش بخوام خرش کنم، اما تعریف نمیدونم حالت عادی کاری بکنه تشکر میکنم و میگم چقد خوب انجامش داده، حواسش بهم هست تشکر میکنم و میگم که باعث شده حالم خوب باشه و این چیزا، کار خاصی نمیکنم، سیاست خاصی هم به خرج نمیدم 😂

از مردونگیش ، غیرتش،

مرسی که اینقده هوامو داری مرسی مثل کوه پشتمی

ممنونم ک حامیم هستی

قربونت برم که برات مهم که حالمو خوب کنی بهم توجه کنی

مردا اینجورین ک هرچی ب زبون بیاری همونو میگن

بگی بهم بی توجه ای بی توجه میشن، ولی بگی مرسی ک اینقدر برات مهمم بهم اهمیت میدی خر میشن ، هم تو رو بیشتر مید ستن، هم خوششون میاد یکی ازشون تعریف کنه

هر وقت خودش بخواد خر میشه

نخوادم نمیشه

ولی خب من گرمم باهاش کلا(منحرف نباشین،گرم از نظر عاطفی و توجه منظورمه.یعنی جوری که تو خونه خوشحال باشه)

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
از مردونگیش ، غیرتش،مرسی که اینقده هوامو داری مرسی مثل کوه پشتمیممنونم ک حامیم هستیقربونت برم که برا ...

مثلا شوهر من همیشه تو جمع سا با دوستامون بیرون میریم، برا همه خوراکی ها جوزد علاقه من میخره😐😐😐😐

چون میگم مرسی ک حواست بهم هست ، مرسی مرد من فلان

این ساده ترینش بود ،