2777
2789
عنوان

تجربه من از تیرویید کم کار

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 21 پست
اتفاقا مصرف زیاد تخم گشنیز باعث عقیم شدن میشه.من خودم پرکاری شدید تیروییدم را با نمک دریا درمان کردم ...

منم گفتم 8تا نهایت 10روز و اینکه ومن دوبار دیگم 8روزی خوردم عقیم هم نشدم 

من تیروئیدم با دارو کنترل شده تو آزمایش کم و زیاد نشون داده نمیشه ولی دکترم میگه باید بخورم قرص و همچنان 

واسه شما چطوریه؟ هر سری آزمایش میدین چطوریه جوابش‌؟

من باردارم فکر نمی‌کنم بتونم این راه و امتحان کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر من باهات دشمنی ندارم ولی انصافا یه نسخه رو برای همه پیچیدن اشتباهه. به این فکر کن که با یه ر ...

دقیقا 

تازه خیلی وقتا هم سنتی جواب گو نیست باید حتما بری دکتر داخلی 

مثلا مامانم چند وقت پیش رفته بود پیش یه دکتر طب سنتی بهش گفته بود کل بدنتو نوره سنتی بزن مامانم وقتی زد به ۲دقیقه نکشید زیر بغلش و شکمش تاول زد کامل له کرد فوری عفونت کرد به خدا الان چند روزه درگیره هی پماد میزنه و دارو میخوره 

ولی منم پرکاری شدید را با نمک دریا درمان کردم ولی همون پزشک غدد میگفت تا اخر عمرت باید قرص بخوری اما ...

مادرشوهرم جدیدا پر کاری گرفته دهنمون و صاف کرده چطوریه چیکار باید کرد راهش چیه این که میگی

استارتر من باهات دشمنی ندارم ولی انصافا یه نسخه رو برای همه پیچیدن اشتباهه. به این فکر کن که با یه ر ...

عزیزم منم کسی رو مجبور نکردم گفتم شاید بدرد کسی بخوره چون خودم وچند نفرجواب گرفتیم وآزمایش هم دادیم بازم هرکسی صلاحخودش رو بهتر میدونه

مادرشوهرم جدیدا پر کاری گرفته دهنمون و صاف کرده چطوریه چیکار باید کرد راهش چیه این که میگی

عزیزم من هم عشق دادم به غده تیروییدم هم نمکم را نمک دریا کردم

منظور از عشق اینه که حس بدی که به بیماریم را داشتم به حس خوب تبدیل کردم و قربون و صدقه بیماریم میرفتم در کمال ناباوری جواب داد

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی