2777
2789

دورکعت نمازبه نیت امام زمان وبعدکه سلام دادی هرچی دردودل داری بهشون بگو بی شک حل میشه منم دعاکن

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونممم

خواهش میکنم حاجت رواکه میشی وبعد خبربده 

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
رفع موانع ازدواجمون

چله سوره طه انجام دادی ؟

من میخوندم خواستگار میومد اما باب دلم نبود 

میگن سوره دخان و بنویسی و همرات باشه خواستگار خوب میاد فعلا امتحان نکردم 

یه ذکری ام بود اونم مبگفتن یه هفته بخونی خواستگار میاد 

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲
چله سوره طه انجام دادی ؟من میخوندم خواستگار میومد اما باب دلم نبود میگن سوره دخان و بنویسی و همرات ب ...

🥲خواستگار خوب هست پدرم ناراضیه واقعا با اینکه ما تلاش کردیم  هرکاری کردیم ثابت کنیم خودمونو

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

ب نظرش سنم کمه

به سن کم یا زیاد نیست 

اگه واقعا لیاقتت و داره و پسر خوبیه  نباید از دستش بدی 

از روی منطق فکر کن نه احساس 

ببین واقعا ارزششو داره  اگه داره هر جور شده جورش کن 

نزار کسی به جات تصمیم بگیره 

به سن کم یا زیاد نیست اگه واقعا لیاقتت و داره و پسر خوبیه نباید از دستش بدی از روی منطق فکر کن نه ا ...

بابام آدمی نیست ک بتونم باهاش لج کنم من خیلی در مقابلش ضعیفم و خیلی واسم محترمه 

خیلی نگران آینده م دعا کن واسم

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

بابام آدمی نیست ک بتونم باهاش لج کنم من خیلی در مقابلش ضعیفم و خیلی واسم محترمه خیلی نگران آینده م د ...

صلوات نذر حضرت  ام البنین کن بابات راضی بشه