2777
2789
معلمای استخدامی علاوه بر درسای فرهنگیان درسای دوران تحصیل خودشون هم خوندن پس ابدا کمتر شما نیستند! ت ...

عزیزم من تعصب یا قصد بی احترامی نداشتم گفتم بین همکارای خودم نگفتم بین همه معلما ! 

تو دانشگاه فرهنگیان از همون ترم اول برای هر درس ارائه باید بدی و تا پایان کارشناسی شاید صد بار ارائه بدی ولی تو دانشگاه های دیگه کمتره اینجوری باعث میشه بیشتر با تحوه کلاس داری آشنا بشی و کلا سر همه کلاسا استادا از نحوه کلاس داری صحبت میکنن و از اول همه چیز جو معلمی داره و چهار سال به همین منواله ولی وقتی آزمون قبول میشی یه دوره کوتاه دروس تربیتی میگذرونی و کمتر درگیر این مسائل میشی .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من تعصب یا قصد بی احترامی نداشتم گفتم بین همکارای خودم نگفتم بین همه معلما ! تو دانشگاه فرهنگی ...

در نهایت معلم که شدن سر کلاسش هرروز  ارائه میدن و خیلی زود این جبران میشه 

ضمن اینکه رشته های دیگه هم ارائه های خاص خودشون رو دارن 

دوره اگر کوتاه هم هست بسیار فشرده هست و تمام موارد اقدام پژوهی و .... را باید بگذرانند