[QUOTE=362259718]معلم دخترم روز اول یک جذبه ای نشون مادرها داد و یک سخنرانی پرقدرتی ایراد کرد که دیگه کسی جرات نداره ...[/QUOTکلاس من چهار تا دانش آموز مشکل دار داره.بچه هاشون پرخاشگرن یکیشدیرآموز یکیش پدرش جمجمه شو شکونده تو بهزیستی بزرگ شده.این چهارنفره خودشون کم زجرم میدن مادراشون هم سه متر زبون دارن انگار تقصیر من بچه مشکل داره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حسرت نیمکت اول ب دلم مونده بود😂 ولی یبار سوم بودم معلم دید دلم میخواد گفت بیا نیمکت اول بشین ولی کنار دیوار که پشتیانی ببینن🦦 خدا خیرش بده نذاشت حسرت به دل بمونم هر چند فقط ی هفته بود
دمش گرم چقدر دوست دارم از نزدیک ببینمش . حدودا چن سالشه
خیلی جوان و تیپ دانشجویی داره،خیلی ازش خوشم اومد،برعکس معلم پارسالمون که هر کی هر چی میگفت،انجام میداد،امسالی عالیه،میگه من اگر بیشتر از شما نباشه،به اندازه شما به موفقیت بچه ها اهمیت میدم،پس بهم اعتماد کنید👍
من خودمم فرهنگیان بودم . تو مدارس بین همکارام دقت میکنم به وضوح میبینی معلمی که فرهنگیان بوده از اونی که از طریق آزمون استخدامی اومده تو کلاس داری یه سر و گردن بالاتره