2777
2789
عنوان

از کدوم رفتار باباتون بدتون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانت چیزی نمیگه؟برات دعا میکنم قشنگم

مرسی نه بنده خدا چی بگه؟ فکرشو بکن دختر داداشم۶سال سن بیشتر نداره ولی یه حرف هایی میزنن که اصلا فکرشو نمیکنی 🥺کلان رفتارش هاش برزگسالانس تا بچگانه 

ولی خیلیییی ازت ممنونم گلم قنشگم هرچی ازخدا بخوای بهت بده

مرسی نه بنده خدا چی بگه؟ فکرشو بکن دختر داداشم۶سال سن بیشتر نداره ولی یه حرف هایی میزنن که اصلا فکرش ...

وای ۶ سالشهههه من فکر کردم حداقل ۱۵ سالش هست که از این حرفا میزنه 

:)
اره عزیزم دیدم، ولی حس میکنم این چیزی که نشون دادی یه بخشی از دین واقعی بودش نمیدونم چرا من همیچین ح ...

اره عزیزم . مردم میگن ساده زیست باید زندگی کنی درصورتی که دین اجبار نکرده اتفاقا کلی روایات هست که میگه بهترین ها رو داشته باشید . 😍😍💖

خداروشکر عزیزدلم خیلییییی خوشحال شدم مهربون جون 😍😍

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
تعصبی و قدیمی بودن افکارش از خیلی از هم دوره ای هاش قدیمی تر فکر میکنه مثل بابا بزرگا

وای خیلیی بدههه💔

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
بابای من خیلی بدی داشت اماالان که یکساله ندارمش دلم برای همه ی بدیاش تنگ شده میشه برای شادی روحش صلو ...

حتما عزیزم الهی جاش بهشت باشه 💔 . منم دلم میخواد با این اخلاقش باز حواسم بهش باشه که بعدا پشیمون نشم 

یه کمکی بکنه بهم حتی بالفرض یه قوطی ترشی بخره تا مدتها توقع داره ازش تشکر کنم و خم و راست شم جلوش یا ...

وای. خیلی بده میفهمم دقیقااا💔

ب حجاب گیر میده😅 ولی دلم براش میسوزه خیلی سختی کشیده. تنهاس

اره دقیقا بابای منم دلم براش میسوزه دقیقا همینه 😢