2777
2789
عنوان

از کدوم رفتار باباتون بدتون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 124 پست

همرو میپرسته جز زن خودش😑

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
وقتی عصبی میشه چشم ها بسته دهن باز

یا خدااا‌ ، عیبی 💔

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب نظر مردم اهمیت میده.

فک میکنه چون نماز میخونه دیگ جاش بهشته...

بحثه شکم ک باشه نمیفهمه چی میگه...

فک میکنه ی کنکوری از پشته میزش دیگ نباید بلند شه...

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
اخی عزیزم.بابای من خیلی یه چیزیو کش میده ی بحث کوچیکو میکنه دعوا خیلی حرف پشت بندش میزنه از این اخلا ...

وااای این اخلاق خیلی رو مخه ، منم متاسفانه گاهی اینحوری میشم سعی میکنم درست کنم اخلاقمووو

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

زیاد از خود گذشتگی میکنه به فکر سلامتیش نیست زیاد کار میکنه 

مریضم بشه دکتر نمیره قربونش برم با اینکه خودش یتیم بود 

توی فقر پدر خیلی خوبی بود برای بچه هاش 

میشه واسه سلامتیش دعا کنید خدا سایه هیچ پدری رو از سر بچه هاش کم نکنه 

گاهی جوش میاره خودشو لوس می‌کنه

حالا این خوبه 

گیردادن به چادر لاک وارایش دیگ ازدین بدم امد😅💔🥺

واقعا بعضیا باعث میشن آدم از دین بدش بیاد کامل میفهمم چی میگی . اونا رو ولشون کن برو درباره اسلام واقعی تو کتابها و مقالات تحقیق کن نه اسلامی که بعضیا بهش باور دارند 😢💔

من بابام اصلا ما رو ندید اصلا نفهمید بچه هم داره از این مردا متنفرم دیکتاتور و زورگو بود

منممم متنفرممممم

بابا ندارم

ببخشید عزیزم 🙏🏻

از این بدم میاد که همیشه نصیحت میکنه همش میگه شما یاد نمی گیرید من درست میگم🤣 بعدم یه اشتباه میکنم ...

🤣🤣. 

حالا این خوبه ، بابای من اشتباه مبکنه میگه ما اشتباه کردیم 🤣ما نباید اینکار رو میکردیم . یا ی کار می‌کنه هزار بار میگیم نکن بعد که می‌فهمه چه اشتباه بزرگی کرده میگه شما منو تو فشار گذاشتید 😒

آزار دهنده ست 💔

دقیقاا💔

واقعا بعضیا باعث میشن آدم از دین بدش بیاد کامل میفهمم چی میگی . اونا رو ولشون کن برو درباره اسلام وا ...

اره واقعان درست چادر ولی ارایش لاک حق دختره که دوران نوجوانیشه🥺💔که وارد جوانی میشه دورانی که ذوقی کور بشه همیشه سرد میشه ولشون کنم که چی؟ دوباره بگن لاک نزن ارایش نکن که چی؟ خوب منم دخترم واقعاننن دارم ازدین خدا زده میشم ازبس که میگن اون کارنکنی خدا رو ازدست میدی، واقعان دارم فکر میکنم خدا توی زندگیم نباشه بهتره بخاطرش ذوقی که دارم ازدست میدم

مرد سالاری و عقاید مذهبیش کاش مذهبی نبود

وااای باور کنید بعضیا انگار دین رو اشتباه فهمیدن ، اسلام یعنی میانه روی ، اسلام برای چی اومد برای آوردن اخلاق بعد ما چیا  تو جامعه اسلامی میبینیم ...