2777
2789
عنوان

از کدوم رفتار باباتون بدتون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 124 پست
ناظم دومم😂

😂😂

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همرو میپرسته جز زن خودش😑

برای ما همه رو میپرسته به جز خانوادش 😒

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
ب نظر مردم اهمیت میده.فک میکنه چون نماز میخونه دیگ جاش بهشته...بحثه شکم ک باشه نمیفهمه چی میگه...فک ...

دقیقا میفهمم چی میگی . بابای من دهن بینه . 

بعد موقعی که کنکور داشتیم ، انگار داشتیم عذاب می‌کشیدیم و فشار روحی زیادی رومون بود بابام می‌گفت بابا امروز چند ساعت خوندی بابا امروز اینو نبین بابا ترازت چنده ؟ میگم 7000 و خرده ای میگیره می‌خنده بهم میگه بابا باید تلاشتو بیشتر کنی ، مامانم گفت تو میدونی اصلا تراز حداکثر چقدره ؟ بابام خندش رفت با دو به شک گفت 10000 -12000  ، برگشتم گفتم تراز نفر اول 8000 شد که نفر دوم هم 7 هزار و خرده ای شد  ، دیگه هیچی نگفت . 

شکنجم کرد از بس گفت نمرات نهایت چند شد . گفت زبان چند شدی گفتم 19 برگشته میگه اما اگه 20 بودی الان صددرصد قبول بودی .‌.. 

ببخشید خیلی دلم پره 

بابای من خیلی بی مزس هی شوخی بی نمک میکنه مجبوریم الکی بخندیم

وای ، حالا چرا شما می‌خندید 😂

خودتون بزنید به اینکه نمیفهمید 

زیاد از خود گذشتگی میکنه به فکر سلامتیش نیست زیاد کار میکنه مریضم بشه دکتر نمیره قربونش برم با اینکه ...

ان شا الله سلامت باشه همه پدرا و سایشون بالای سر بچه هامون باشه 🤲🏻خدا حفظشون کنه همینطور بابای منو 🥺

اره واقعان درست چادر ولی ارایش لاک حق دختره که دوران نوجوانیشه🥺💔که وارد جوانی میشه دورانی که ذوقی ...

ارایش به نظرم به پوست قشنگت صدمه میزنه یا درمورد برند ها تحقیق کن بعد بزن  اما در مجموع لاک بزن ، لاک پاک کن هم بگیر که موقع نماز پاک کنی مشکلی ندارد که بهشون بگو . براشون توضیح بده عزیزم  حتی لاک نمازی هم اومده . 

این دورانم میگذره سعی کن با خوشی و خنده تمامش کنی 😍

حوصله ی ندارم ولش دین رو من قطعا برم اون کشور قشنگ دینمو تغییر میدم💔🥺

میل خودته عزیزدلم فقط من ی مورد بهت بگم که قشنگ ترین دین اسلامه . هیچ وقت دخترا رو منع نکرده مطمین باش برای هر چیزی راه حلی گذاشته . من قشنگ تر از صحبت با خدا ندیدم و اون ارامشی که بهم میده 😍🥺💔

گناه داره ضایع میشه😂

اره میفهمم چی میگی 👌🏻😂

امین باباها پشت و پناهند خدایا شکر واسه همچین بابایی

😍🌱

ارایش به نظرم به پوست قشنگت صدمه میزنه یا درمورد برند ها تحقیق کن بعد بزن اما در مجموع لاک بزن ، لا ...

اینا رو ولش، ولی اینکه کتکم میزنن چی؟ من ازخداهم منتفرم منتفر😅🥺نمیدونم چرا همیچین حسی پیدا کردم

میل خودته عزیزدلم فقط من ی مورد بهت بگم که قشنگ ترین دین اسلامه . هیچ وقت دخترا رو منع نکرده مطمین ب ...

کامله نمیگم کامل نیس بحث کامل بودن یا نبودنش ندارم مهم اینکه بعضی چیزها حتی توی قران نیامده دارن توی مغز ما فرو میکنن که این توی قران امده حتما اجرا بشه

مثلا کتک زدن بچه توی قران امده ایا؟ نه نیامده یا اینکه دختر ازهرچیزی منع بشه این امده؟ نه نیامده واسه همین ازدین قلابی بدم امده🥺💔منتظر دین جدید اسلامم🥲💔

اینا رو ولش، ولی اینکه کتکم میزنن چی؟ من ازخداهم منتفرم منتفر😅🥺نمیدونم چرا همیچین حسی پیدا کردم

بیا نگاه بعدش درباره اسلام حرف میزنن . کجای دین درباره کتک زدن گفته آخه ؟؟ 

نگاه زیبارو از خدا متنفر نباش باهاش حرف بزن بهش درد و دلاتو بگو خدا دوست داره باهاش حرف بزنی میدونی خدا مشکلی رو میندازه سر راه بنده اش که بعدش بهش رو کنه و ازش کمک بخواد خدا خیلی مهربونتر از اینه بخواد اذیت شی . من نماز معجزم رو پیدا کردم تو هم میتونی پیدا کنی ، من هروقت نماز نافله مغرب میخونم حاجتام برآورده میشه مطمین باش خدا حاجتای دل شکسته ها رو سریع اجابت می‌کنه . 🥺🥺خدا خودش هست مطمینم کمکت می‌کنه فقط ازش بخواه 

خداوند متعال در حدیث قدسی میفرماید:

"اگر بندگانم که از من رویگردان شدند بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند".

میزان الحكمه، جلد ۴، صفحه ۲۷۹۷

در جای دیگری خداوند متعال به حضرت عیسی (ع) خطاب می کند :

ای عیسی : چقدر بنده ام را طلب کنم و انتظار او را بکشم ، ولی آنها بسوی من نیایند.

خداوند میفرماید:

اي موسي! هر‌كه از گناهكاران نزد تو آمد و به تو پناه برد، بگو خوش آمدي و آسوده شدي، چه جايگاه بزرگي است پيشگاه خداوند جهان. و بر ايشان آمرزش بخواه و بر ايشان مانند يكي از خودشان باش.(كافي8/48)