2777
2789
نه بابا گفت قرص بده میدم ولی از حرفاش متوجه شدم میگه دوازده تومن بهت بدهکارم باید زود بدم بهت

عزیزم اگر پدرتونه به نظرم چه طلا دادنچه پول دلتون راضی کنید آخه پدر اینقدر حق گردن ادم داره و اینقدر بهشون بدهکاریم که کار ازینا به در هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونم کاس خودش بفهمه طلا بده

من بابام بهم میگفت طلاهاتو بفروش بهم بده هرچقدر شد بعدا ده میلیون میزارم روش بهت میدم منم گفتم نه اگر بهت ۱۰ گرم طلا میدم همونقدرم میخوام اونم قبول نمیکرد منم پشت گوش انداختم ندادم دیوونم مگه

بابامه ‌ولی خیلی راحت نیستیم رودروایسی داریم نمیدونم با توضیح بدم چه جوری ولی خیلی خجالت میکشم بگم ط ...

عزیزم اگه با بابات طرفی که ول کن، دیگه هرچی ام باشه اندازه ۱۰_۲۰میلیون ضرر ارزش داره برات

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
من پارسال طلا دادم قرار شد گرمی بهم پسش بده یه دفعه طلا کشید بالا دیدم خیلی ضرر میکنه دلم نیومد همون ...

شپا به کی دادی ولی منم اون پولو زره زره جم کردم از پول آرایشگاه و تاکسی زدم خیلی سخت جم کردم موندم چیکار کنم

ولی پولداره ها منم پول پس اندازم بود همش اما نمیتونم بگم نمیتونم بخوام

پولدارم هست ماشالله پس دیگ سکوت کن هیچی نگو

پدرته هااا

اگ مثلا پدرت مثل پدرشوهر گشاااد من بیخاصیت بود و تعداد زیادی داداش یاخواهر اونم از توع بی خاصیتش  داشتی و پول پیش یکی ازاینا بود اول ک اصلا نمیزاشتم بهشون پول یده دوم اگ این اشنباه میکرد باید طلا پس میدادن

این ی مثال بود

ولی خاتواد خودم هیچوقت پیش نیومده همیشه برامون اوردن

ولی خدایی نکردت پیش بیاد هیچوقت اینکار نمیکنم چون ازشون بهم میرسه 😉

شپا به کی دادی ولی منم اون پولو زره زره جم کردم از پول آرایشگاه و تاکسی زدم خیلی سخت جم کردم موندم چ ...

به پسرم 😂

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
ولی پولداره ها منم پول پس اندازم بود همش اما نمیتونم بگم نمیتونم بخوام

اگه پولداره چطور لنگ طلای شما شده؟

با این حال اگه اصرار داری، حداقل ب مامانت بگو بهش از طرف خودش بگه، یا کسی ک باهاش راحتی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
پس اگ گفنی باید بده بهش بگو اگ سختته طلا بگیری بیشترشو بده خودمم میزارم روش ۴ گرم میخرم (اگ طرفو دوس ...

حتی تصورشم سخته که چه جور بگم از هر دری میخوام بگم نمیتونم   

اگه پولداره چطور لنگ طلای شما شده؟با این حال اگه اصرار داری، حداقل ب مامانت بگو بهش از طرف خودش بگه، ...

نه پولداره ولی پارسال یه اتفاقی افتاد که همه سرمایشی خرج کرد نمیتونم بگم چه اتفاقی ولی کلن دستش خالی شد ولی امسال محصول باغشو فروخته پول دستش اومده اخه به غیر از منو بابام هیچکی نمیدونه قراره به هیچکس نگیم 

نه بابا گفت قرص بده میدم ولی از حرفاش متوجه شدم میگه دوازده تومن بهت بدهکارم باید زود بدم بهت

اونموقع که بهش قرض میدادی بایستی میگفتی مثلا 4 گرم طلا دادم هر وقت داشتی همون 4 گرم رو برام بگیر. من سال 95، 45 گرم طلا دادم شوهرم همونموقع هم گفتم همون 45 رو میخام.