2777
2789
دنبال رل میگردههیچی نکنه میخای با ننش بیات خاستگاری

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟

کی میبنیمش؟

کی بهم پیشنهاد میده ؟

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟کی میبنیمش؟کی بهم پیشنهاد میده ؟

اوو علی انقد حواسش پرته فوق فوقش ی چند دقیقه یادت بیفته 

بعضی وقتا ممکنه یهو جای ببینیش و  منتظره نخ بدی 

اوو علی انقد حواسش پرته فوق فوقش ی چند دقیقه یادت بیفته بعضی وقتا ممکنه یهو جای ببینیش و منتظره نخ ...

عزیزم من طلاق دارم یااشتی ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
اره بابا لاشی معلومه هر دقیقه رل عوض میکنه😂😂

میشه خواهش کنم جواب منم بدید
پیام میده بهم ؟ حسی داره؟ یه چندباری تعریف کرد ازم ولی الان یه فاصله افتاده بینمون یک ماهی هست پیام نداده ، ارتباطمون کاری بود
اینی که ناشناس پیام داده خودشه ؟ خودش احتمالش هست بازم پیام بده؟

اوو علی انقد حواسش پرته فوق فوقش ی چند دقیقه یادت بیفته بعضی وقتا ممکنه یهو جای ببینیش و منتظره نخ ...

نخ بدم میاد جلو و پیشنهاد بده ؟ 

به هم می رسیم ؟

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

متوجه نشدم منظورت اینه که طلاق میگیری یا آشتی می کنین؟؟ اشتی

واقعاعزیزم مراحل طلاقم بخاطراون پرسیدم فکرش چیه ؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
میشه خواهش کنم جواب منم بدیدپیام میده بهم ؟ حسی داره؟ یه چندباری تعریف کرد ازم ولی الان یه فاصله افت ...

منتظره تو یکم بیای جلو معلومه کشیده عقب تا تو نزدیک بشی و اونم خودشه یا امتحانت میکنه یا دلش تنگ في.ک پیام داده حرف بزنه