2777
2789
عنوان

دیگه باید به خاطر سلامتیم رژیم بگیرم لاغر کرده هاش بیاید انگیزه بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 123 پست

لاغری از چیزییی که فکر می کنین خیلیییی راحت تره چیزیی که سخت تره چاق شدن من انقد خودمو لاغر کردم سوء تغذیه گرفتم 

و مجبورم شدم خودمو پنج شش کیلو چاق کنم که فهمیدم چقدر چاق شدن سخت تر از لاغریه  

و ۸۰ درصد به رژیم غذایی بستگی داره و فقط ۲۰درصد ورزش که اونم برای خوش استایل شدنه 

و نکتههههه ی طلاییییی فقط و فقط قند رو به طور کامل از زندگیتتتتتت حذف کن و به جاش روزی ۴تا۵ خرما بخور تموممم 

به قران لاغر میشی 

نون و برنجت هم به اندازه بخور و بیشتر معده اتو با میوه و موز و اینا پر کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تیروییدت کم کار نیست

آزمایش هورمون و تیرویید دادم تو اخرین تاپیکم هست خوبه  . پریودم قبلانامنظم بودحالاخوبه  .اما تنهامشکلی ک دارم کبدم چربه خیلی نه اما هست

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

تیروییدت کم کار نیست

موهام بشدت میریزه خیلی خیلی زیاد طوری ک قبلا براحتی باشگاه میرفتم حالا میترسم حتی شالم بره عقب

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

آاگه. میخواب با ویتامین ها کم کنی. برای پرخوری عصبی قرص ویتامین ب۱. بخور. برای. میل زیاد به شیری ...

من قرص کربوفایت گرفتم برامن خوب بود دوستان قرص کرووم همون زردچوبست میتونید با آب ولرم وسرکه سیب قاطی کنید وبخوردی

قیمتش یکم بالا بود اگر اشتباه نکنم پارسال ۳۰۰و خورده ای

برا چ مدت جواب میده؟ این مقدار

لاغری از چیزییی که فکر می کنین خیلیییی راحت تره چیزیی که سخت تره چاق شدن من انقد خودمو لاغر کردم سوء ...

عزیز اسم پودرت اسلیم لست بود؟

این عکسه؟

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
پلی کیستیک بودم درست شد فکرکنم.یعنی بی نظمی پریود داشتم ک منظم شده خداروشکر

چاقیتونم بخاطر همونه. که نمیتونستید لاغر کنید.  الان که درمان شدید همراه دارو.  رژیم رو شروع کنید. و قرص کروم هم بخورید. که هم برای لاغری و. کم کردن اشتهاست هم تو درمان پلی کیستیک مفیده

لاغری از چیزییی که فکر می کنین خیلیییی راحت تره چیزیی که سخت تره چاق شدن من انقد خودمو لاغر کردم سوء ...

اره شنبدم قند چقد بده 

حتی اون روز دکتر تغذیه صحبت میکرد تو تی وی

میگف مردم فکر میکنن کبد چرب از چربی زیاد میاد 

ولی از قند زیاده ک کبد چرب میشه

قند مصنوعی و شکر حذف کنید گرید کبد میاد پایین

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
چاقیتونم بخاطر همونه. که نمیتونستید لاغر کنید. الان که درمان شدید همراه دارو. رژیم رو شروع کنید. و ...

کروم‌ و ویتامین ب۱ چطوری بخورم 

منیزیوم گفتید سه روز در هفته