2777
2789
عنوان

دیگه باید به خاطر سلامتیم رژیم بگیرم لاغر کرده هاش بیاید انگیزه بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 123 پست
من سایزم خوبه بدک نیست اما وزنم ۸۸_۸۹

من سایزم افتضاححح

پررر غبغب صورتم

گردنم کوتاه شده

سر سینم بزررررگ شده

بالا تنم چااق 

اونا ک انگار نفسشون نمیاد 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید منم سایزم همین باشه تازگیا لباس نخریدم همیشه گشاد میپوشم بس که اعتماد به نفسم اومده پایین

من ققططط مشکی میپوشم

الان لباس گرم ندارم

چند تا مغازه رفتم سایزم نداش

همشون فری سایز بودن تا ۴۶

تن من نمیشد

باید پارچه بخرم 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
من ۹۳کیلووووو

قدت چند

من سایزم افتضاحححپررر غبغب صورتمگردنم کوتاه شدهسر سینم بزررررگ شدهبالا تنم چااق اونا ک انگار نفسشون ...

قبل تر ۸۵کیلو بودم ی مدت لباسام گشاد شد با کلی ذوق ی ترازو چیداکردم رفتم روترازو ب امیداینکه شده باشم مثلا ۸۰ کیلو اما در عین ناباوری شده بودم ۸۸_۸۹کیلو ولی لباسام گشادشده بودن همه

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

واااای چقدددد زیاذ تو سه چهار ماه بیست کیلو خیلیهههچطوری کم کردیبرا همین ک اینقد صدمه دیدی

رژیم غذایی گرفتم دکتر گفت هشت تا قاشق برنج ناهار من کردم ۳/۴تا هر چی گفتو نصف کردمممم و خیلیییی اذیت شدممم

ولی یه چیزی که برام کمک کننده بود 

یه پودری هست که دکتر تغذیه ها میدن پیشنهادم اینه اگه امکانشو دارین حتما مراجعه کنین اون پودره باید قبل از وعده های غذایی و روزی ۲تا۳ بار خورده بشه 

پر از ویتامینه و طعم شیرخشک میده باید با شیر مخلوط کنید قبل از غذا بخورید حجم معده رو پر میکنه کمتر غذاهای الکی میخورید 

بهش میگن پودر لاغری

رژیم غذایی گرفتم دکتر گفت هشت تا قاشق برنج ناهار من کردم ۳/۴تا هر چی گفتو نصف کردمممم و خیلیییی اذیت ...

اسلیم لست؟؟

اسمش اینه؟

شما اینو مبخوردی

گفتی از چند ب چند رسیدی

رژیم غذایی گرفتم دکتر گفت هشت تا قاشق برنج ناهار من کردم ۳/۴تا هر چی گفتو نصف کردمممم و خیلیییی اذیت ...

چندخریدی‌؟

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

واقعا؟؟؟ویتامین ای شنیدم چاااق مبکنهامروز دکترم گفت بهم

آاگه.  میخواب با ویتامین ها کم کنی.   برای پرخوری عصبی قرص ویتامین ب۱.  بخور. برای. میل زیاد به شیرینی جات.  منیزیم. و کروم.  بخور.    کروم خیلی خوبه اشتهاتم کم میکنه.      اگه کربوهیدرات زیاد میخوری.  کربوفایت.  بخور.        برا کم کردن اشتها قرص زیره هم خوبه. ولی کروم بهتره.        هر روز. اب. کرفس. قبل وعده غذاییت بخور.       بعد وعده غذاییتم.   سرکه سیب مخلوط در اب ولرم با نی بخور.  اگر نمیتونی. بزار یخ بزنه.  تو. ظرفای خیلی کوچیک یا جای خالی قرص ها.    مثل قرص بخور.         دیگه فستینگ. خیلی خوبه.  بتونی بگیری.  رود. لاغری راحت تر میشه.     سردیجات نخور.    چای سبز با دارچین.  بخور.     قبل وعدهای غذاییت معدتو با سالاد بدون سس پر کن. بعد غذاتو بخور. 

خوب شما سایز کم کردی خیلی خوبه

بنظرخوب میادولی آرزوی وزن کم کردن رودلم مونده شغلم با وزنم نمیخونه. 

آاگه. میخواب با ویتامین ها کم کنی. برای پرخوری عصبی قرص ویتامین ب۱. بخور. برای. میل زیاد به شیری ...

چ جالب

من جوشان منیزیوم دارم بخورم ؟

کرومم میخرم

نحوه مصرفشون چظوریه