2777
2789
عنوان

میترسم به بابام بگم نمیایم

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 26 پست
بخدا خیلی گفتم بعدش میکشه به دعوا واقعا کم اوردم میگه هیچکدوم رو ندیدم نمیشناسم و اینا…

من همسرتون و درک میکنم اصلا دلیلی نداره بیاد تو جمعی که نمیشناسه منم همینطوری ام  خوشم نمیاد و خوش نمیگذره منم اولین یلدامه ولی به شوهرم گفتم یه شبه بریم مشهد تو هتل بمونیم و خوش بگذرونیم  اصلا هم دعوا نکن به پدرت بگو ما تازه متاهلی م میخواییم خوش بگذرونیم بیخیال ما شو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما یه شب قبل مهمونی برید بیرون

مهمونی برید با هم .شب بعدشم مهمونی خانواده شوهر

اگه شوهرت میگه تو جمع شما نمیام تو هم بگو چرا باید من بیام ولی تو نه

بگو منم دوست دارم با خانواده خودم خو باشم مثل تو

بعد دفعه های دیگه بپیچون

چقدر ساده ای شوهرت فامیلای تورو ادم حساب نمیکنه نمیاد ولی تو فرداش پامیشی خوشحال و خندان میری قاطیه ...

خانواده خودم میاد 

جایی ک خاله دایی عمو هس میگه نمیام 

منم فرداش با پدر مادرش میرم بیرون ن ۵۰ نفری

Nail artist 🤍

بخدا خیلی گفتم بعدش میکشه به دعوا واقعا کم اوردم میگه هیچکدوم رو ندیدم نمیشناسم و اینا…

بلاخره میاد میشناسه

کوتاه نیا بعدا تو زندگیت اذیت میشی الان بیشتر حرفتو گوش میده

توعم فامیلای اونو نمیشناسی ولی قبول میکنه ک رفت و امد نکنی؟

خونواده من میزنن و میرقصن بعد شامشوهرم و خانوادش اینجوری نیستن ولی خشک‌ان حتی تو عرسیمونم نرقصیدبابا ...

ن عزیزم منظورم اینه ک شاید زیاد مهمونی دعوت میشین براش تکراریه

بهونمونه دوس نداره بیاد جمع خاله دایی

اصلا اصلا کارشو قبول نکن که تا آخر زندگیت زندانیش میشی 

بگو اگر تو دوس داری با خانواده ت رفت و آمد کنی منم دوس دارم با خانواده ی خودم رفت و آمد کنم 

شوهراتونو اینقد پررو و خودخواه بار نیارید