2777
2789
فقط منتظر نظر شما بودم اول خودت اینه رو ببین بعد در مورد دیگران نظر کن

اونش دیگ به خودم مربوطه 

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا به منم اصلا مربوط نیست

خوبه سرت تو زندگی مردم نباشه رو گردنت باشه

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

کوفتی یکبار دادم قبول شدم چون کاردکسم تموم شده باید از نو امتحان بدم زورم میاد😂

عیب نداره پسر عمه من ۸ بار امتحان داد آخرشم بار نهم اونم با پارتی قبول شد بار نهم افسره آشنا دراومد قبولش کرد واگرنه فکر کنم حالا حالاها باید منتظر میموند 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

عیب نداره پسر عمه من ۸ بار امتحان داد آخرشم بار نهم اونم با پارتی قبول شد بار نهم افسره آشنا دراومد ...

اوه من دفعه دوم قبول شدم فقط واسه افسر دیگه مشکل پیش اومد نرفتم یکسال 

گفتن کاردکس باطل شده باید جدید امتحان بدی

الانم مجبورم بخونم دیگه  

😂

اوه من دفعه دوم قبول شدم فقط واسه افسر دیگه مشکل پیش اومد نرفتم یکسال گفتن کاردکس باطل شده باید جدید ...

کلا گفتم ناامید نشو برو دنبالش اگه بازم نشد بلاخره بار دهم دوازدهم سیزدهم قبول میشی 

کلا گفتم ناامید نشو برو دنبالش اگه بازم نشد بلاخره بار دهم دوازدهم سیزدهم قبول میشی

😂به قول داداشم افسره میگه خر بیشتر ازاین بلده 

بزار بدم فقط قیافشو نبینم دیگه

😂به قول داداشم افسره میگه خر بیشتر ازاین بلده بزار بدم فقط قیافشو نبینم دیگه

از صبح تا حالا گرفته بودم داشتم گریه میکردم با این حرفت خنده به لبم اوردی🤣خدا خیرت بده