2777
2789
عنوان

راسته که بچه ماکارونی خورد مرد😯😯😯

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 68 پست
من همین چند وقت پیش ماکارانی درست کردم تا سه چهار روز ازش میخوردم اما چیزیم نشدبه جز دل درد و اسهال ...

نه من تاحالا اینجوری نشده بودم 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه دوستای گلم خیلی مراقب خودتون باشید بقول نامادری سفیدبرفی بیشتر مردم تو دنیا بخاطر شکمشون میمیرن

یکی دو هفته قبل دوتا خواهر بخاطر خوردن قارچ جنگلی فوت کردن. مواظب باشید غذا از دارو هم مهم تره 

مشکل از ماکارونی نیست 

ماکارونی بعد از پخت وقتی سرد شد نباید تو‌دمای محیط نگه داری بشه بلافاصله بعد مصرف باقیش باید بره تو یخچال واگرنه از خودش سم تولید میکنه که با گرم کردن هم از بین نمیره 

بزرگسالان کم‌پیش میاد فوت کنن و بیشتر مسموم میشن و در حد شکم درد ایناس ولی برای بچه‌ها بسیار خطرناک هست

ماکارونی که میفروشن توش قارچ هست؟ همچین برندی وجود داره؟

نه بابا قارچ نداره که

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
خلاصه دوستای گلم خیلی مراقب خودتون باشید بقول نامادری سفیدبرفی بیشتر مردم تو دنیا بخاطر شکمشون میمیر ...

تو جم فود یه آشپز چینی بود. شاید بگم 20 نوع قارچ جنگلی جمع کرد باهاش غذا درست کرد. چرا برای ایران خطرناکه؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
تو جم فود یه آشپز چینی بود. شاید بگم 20 نوع قارچ جنگلی جمع کرد باهاش غذا درست کرد. چرا برای ایران خط ...

چه ربطی داره اونا بلدن چه قارچی جمع کنن مگه الکیه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

شایعس مگه چیه پس چرا این همه مردم شام ماکارونی داشتن زندن

غذا رو بردن آزمایشگاه سالم بوده 

حال سوال من اینه که چطور ممکنه😐

حالا این خبره به کنار 

دوستم میگفت دختره تو روستاشون ماکارونی خورد مرد 

هممونم میخندیدیم

مشکل از ماکارونی نیست ماکارونی بعد از پخت وقتی سرد شد نباید تو‌دمای محیط نگه داری بشه بلافاصله بعد م ...

آخه میگن غذا رو بردن آزمایشگاه سال بوده 

تازه خب اینهمه غذا رو گرم میکنن میدن بچه چرا ماکارونی اینجوری میکنه

تو جم فود یه آشپز چینی بود. شاید بگم 20 نوع قارچ جنگلی جمع کرد باهاش غذا درست کرد. چرا برای ایران خط ...

عزیزم خیلی قارچ ها سمی هستن خب 

من خودم شمالیم ما قارچ سمی و از غیر سمی تشخیص میدیم ولی حماقته دیگ کسی که بلد نیست بخاطر ی وعده غذا این بلا رو سر خودش بیاره ‌مردن این روزا خیلی مفت شده بخدا 

چه ربطی داره اونا بلدن چه قارچی جمع کنن مگه الکیه

خوب برام سواله. آخه شکلای عجیب غریبی داشتن. واقعا عجیب بودن. کلا قارچ خیلی ترسناک و خطریه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیزم خیلی قارچ ها سمی هستن خب من خودم شمالیم ما قارچ سمی و از غیر سمی تشخیص میدیم ولی حماقته دیگ کس ...

حتی تشخیص هم بدید باز نباید دست بزنید... 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲