2777
2789

مثل وقتایی که از خواب بیدار میشم ولی الان دو روز تقریبا همش همینطوره قبلا گرفتگی عضلات حنجره داشتم که خوب شدم نکنه دوباره یه بلای جدید سرم اومده ☹️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزی نیس منم دقیقا الان مثل تو شدم درست میشه مال خلط تو گلوت هست بخاطر سرفه

آخه دیگه خلط گلو ندارم از این قرصه لیکوفار خوردم که جویدنیه انگار زیاد هم خوردم بیشتر از حد دوزش 😐

آخه دیگه خلط گلو ندارم از این قرصه لیکوفار خوردم که جویدنیه انگار زیاد هم خوردم بیشتر از حد دوزش 😐

منم اون قرص رو میخورم کلا این سرما خوردگیه اینجوری هست باید بگذره من که دیروز خون دماغ هم شدم 

خدایا شکرت بابت همه چی 
بله میشه.من الان ۳یا۴روزه سرماخوردم گلوم دردمیکنه ازدیروز صدام تغییرکرده

منظورم گرفتگی نیستا بم شدنشه میبینید وقتی آدم از خواب بیدار میشه صداش بمه 

منم اون قرص رو میخورم کلا این سرما خوردگیه اینجوری هست باید بگذره من که دیروز خون دماغ هم شدم

سرفه هم دارین ؟ من گلو دردم کاملا خوب شد حالا سرفه دارم فقط

سرفه دارین ؟ شاید کرونا گرفتیم

شدید خیلی سرفه بد که می‌خوام بیارم بالا 

نه من کلا از اول مهر تا الان هر سال اینجوری هستم نمی‌دونم چرا این الان ۶ بار هست از مهر تا الان هعی سرما میخورم هعی خوب میشم 

کلیم هم یکمی ورم کرده نمی‌دونم چرا 

خدایا شکرت بابت همه چی 
وامونده یه ویروس جدیده ..واگیردارم هس..ماخانوادگی ۱هفته س درگیریم

علایمش چیهه؟

اسهال و حالت تهوع هم هس؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

[QUOTE=362250504]وامونده یه ویروس جدیده ..واگیردارم هس..ماخانوادگی ۱هفته س درگیریم [/QUOTE سرفه هم دارید منم از خانواده گرفتم قبلا تنس حنجره گرفتم میترسم نکنه اتفاقی برای حنجرم افتاده باشه