2777
2789
عنوان

لباس و آرایشم برا عروسی خوبه 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 127 پست
عزیزم چتری از دید من اصلا بهت نمیاد عوضش با اون یکی شینیون ماه شده بودی

دیگه چتری نمیزنم‌

عزززم میشه نی نی یار۵ تگ کنی عکسم صفحه ۶ مونده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما روش سرمایه گزاریتون برای خرید خونه چجوری بود ؟ چجوری ارزش پولتونو حفظ کردین که بعد باهاش خونه خر ...

عزیزم ما ۳ سال پیش خریدیم از همسرم چک داد از عموم و بابام خونه رو خریدیم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بسیار زیبا دو تا مدل مو فرق داره؟

اره عزیزم فرق دارن عزیزم میشه نی نی یار۵ تک کنی عکسم مونده هرچی تگ می‌کنم نمیشه ممون میشم

الهام جان سوالی بپرسم . بی ربط شما چند وقت قرص ضد بارداری میخوری شنیدم میل جنسی رو از بین میبره درست ...

عزیزم من خیلی سال هست که میخورم ؛۴ سال میشه خب بدن با بدن فرق میکنه برا من تو میل جنسی ام تاثیری نداشته اما کمی عصبی و افسرده میکنه 

عزیزم من خیلی سال هست که میخورم ؛۴ سال میشه خب بدن با بدن فرق میکنه برا من تو میل جنسی ام تاثیری ندا ...

مرسی عزیز من قبلن سه سال ال دی خوردم به حدی عصبی بودم تو که ارومی من یکی بهم می‌گفت برو اون طرف فحش میکشیدم

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

مرسی عزیز من قبلن سه سال ال دی خوردم به حدی عصبی بودم تو که ارومی من یکی بهم می‌گفت برو اون طرف فحش ...

رو اعصاب خیلی تاثیر داره