2777
2789
عنوان

لباس و آرایشم برا عروسی خوبه 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3405 بازدید | 133 پست
استاتر جان این مدل موی خودمه که دوستش داشتم ، میتونی ازش ایده بگیری اگه دیدی بگو عکس رو پاک کنم

خیلی خوشگله رنگ موهاشم نازه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ماشالا معلومه قشنگی دم اسبی اکثرا به همه میاد

پس همون دم اسبی می‌کنم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
پس همون دم اسبی می‌کنم

اره قشنگ میشی خوشبگذره

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

الهام جان سوالی بپرسم . بی ربط شما چند وقت قرص ضد بارداری میخوری شنیدم میل جنسی رو از بین میبره درسته من همین جوریش هم حوصله رابطه ندارم میترسم بخورم بدتر بشم یادمه گفتی میخورم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

لباسش که خیلی دیده نمیشه موهاتو شینیون بسته کن من موهام تا روی باسنمه و دوماه دیگه عروسی خواهرشوهرمه ...

نه آخه شینیون بسته دوست ندارم 

عالی هستی.ی کمی تپولی،لاغر کن.ژله گونه هم دیگه نزن💝💝💝هنه چیت عالیه

نسبت به پارسال لاغرترشده اندامم یکم

آها این عکسهگفتی شوهرت نقره فروشی داره ولی بچه ها گفتن چرا سرو‌گردنت خالی از اکسسوریه گفتی یادت رفته ...

اره چقدر زود گذشت