2777
2789
عنوان

مامان های اردیبهشت 90

| مشاهده متن کامل بحث + 743394 بازدید | 22542 پست
ﺩﺳﺸﻮﯾﯽ ﭘﺎﺭﮎ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﮑﯽ ﺩﺭ ﺯﺩ.
گفت : ﺳﻠﺎﻡ ﺧﻮﺑﯽ؟
ﻣﻦ ﺑﺎﺧﺠﺎﻟﺖ : ﺧﻮﺑﻢ ﻣﺮﺳﯽ!
گفت : ﭼﯿﮑﺎ ﻣﯿﮑﻨﯽ؟
ﮔﻔﺘﻢ : ﺁﺩﻡ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ؟
گفت :ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﺍﻟﺎﻥ ﺑﯿﺎﻡ ﺍﻭﻧﺠﺎ؟
ﻋﺼﺒﯽ ﺷﺪﻡ ﮔﻔﺘﻢ : ﻫﻨﻮﺯ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺭﻡ.
ﯾﻬﻮ گفت : ببین بعدا ﺑﻬﺖ ﺯﻧﮓ ﻣﯽ ﺯﻧﻢ!ﺍﻟﺎﻥ ﯾﻪ ﺩﯾﻮﻧﻪ ﺗﻮ ﺩﺳﺸﻮﯾﯽ همش ﺩﺍﺭﻩ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻩ ..!
من :|

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح بخیر . . . فرشته ها خوبند . . . خودتون خوبید . . . سمانه جون بابت مکه خیلی هیجان دارم بعد 3سال که قسمت نشده بود الان خیلی هیجانی ام . . . مسخره نکنید اما اسم تموم بچه ها و تموم اونهایی که التماس دعا داشتند را نوشتم لای کتاب مفاتیح است که هرلحظه یادشون کنم .
سلام خوبید

به به دلمون وا شد سارا با این دوتا گلت خدا حفظشون کنه از نظر بد در امان باشن

سمانه چون خوبی چشممون به جمال پستت روشن شد کیمیا خوبه زخمای صورتش خوب شد ؟

شبنمی خوبی مگه اونجا مستخدم نداره پس تو چرا هی غذا درست می کنی این طوری که خیلی خسته می شی ؟ چشم عزیزم اتفاقا می خواستم وبش رو توی این یکی دو روز اپ کنم کلی عکس دارم از بازی های جدیدش می زارم کم کم ولی شما ها هم بزارید ما هم مستفیض بشیم دیگه تو هر مغزی یه خلاقیت نو اوری هست واسه بازی

سمیرا جون خوبی اوا خوبه حالش خانمی خوب باید هر دفعه پیچت کنن تا پست بزاری خو خواهر جان هر روز پست بزار ما رو هم خوشحال کن شما که اینجا رو می خونی

بعدشم گول حرفهای شبنم رو نخوری ها می خواد از راه بدرت کنه نری عضو واتس اپ بشی دیگه همین یه پست هم اینجا نذاری
فهیمه خوبی بهتر شدی مادر ؟

مریم چون منم حسابی دعا کن واسه کارمون هم دعا کن که زودتر پیشرفت کنه گره از کارمون برداشته بشه
تقویم های شیک وفانتزی همراه با اشانتیون
http://journalkodak.blogfa.com/ وبلاگم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691490&PostID=27061178#27061178
تایپکم
سلام به همه دوستای خوب

مریم جون به سلامتی میری مکه. انشاالله ما رو هم دعا کن.

فنقلی جون خوبی حدیث خوبه. طنزت بامزه بود . اما اون وسط نوشتی چه جوری میشه با آیفون اومد تو اینترنت جزو اون طنزا بود یا واقعا آخه هرچی خوندم سر در نیاوردم ولی کلا بامزه بود.

سارا جون چیکارا میکنی. با دوتا فنقلی. پارسا هم متغییره یه وقتایی شبیه من یه وقتایی شبیه امیر.فداشون بشم با اون لباس باب اسفنجیشون.

شبنم جون خوبی . همیشه همین بود اگه خوب باشه مال اونوریاست اگه یه چیز منفی داشته باشن از مامانش ارث برده دلشون خوشه.هههههههههه با تاخیر تولدتم مبارک .

سرورجون خوبی. فراز چیکار میکنه. اون کوچولو خوبه. راستی اگه تو دهاتی باشی پس من چی بگم. ماشین هم مبارک حسابی به دستات حال دادیا. راستی سرور مامان چطوره خوبه.

سمانه جان خسته نباشی. اینطوری دختر کم میاری .

فرناز جون خوبی پسر گلت خوبه مامانت بهتر شده

خواهش در ور کنم

بچه ها بیان خوشی هایی که داریم به هم یاد آور بشیم

دیروز یکی از کاربرای معروف سایت رزالین نوشته بود دختر 20ماهش باید عمل قلب باز بشه
هیچ مشکلی هم نداره هیچ
از تولد قلبش صدای اضافه داشته
اگه عمل نکنه در آینده نارسایی پیدا میکنه و عمرش کوتاه خواهد بود
میگفت سرم رو میزارم رو قلبشو گریه میکنم
از کارای پارسا بگم چند روز پیش با هم رفتیم که سبزی بخریم از جلو شیرینی فروشی رد شدیم . پارسا اهل شیرینی نیست وکم پیش میاد کیک یا شیرینی بخوره اما اون روز گفت مامان از اینا میخری (منظورش شیرینی بود) گفتم حالا یه چیزی دیده میگه بخر. از اونجایی که عادت کرده بود هرچی میدین میخواست منم بهش چند وقت بود میگفتم پولامون و جمع کنیم بعد میایم میخریم. همون روزم گفتم باشه پولامون و جمع کنیم بعد میایم. اونم طفلی گفت چشم .( یعنی باشه قبول) سبزی و گرفتم و برگشتیم دوباره گفت مامان هنوز پولامون و جمع نکردیم بخریم. خدا میدونه چه حالی بودم بخوره تو سرم پولام و جمع کنم گفتم چرا مامان جان بریم بخریم. کلی ذوق کرده بود. حالا اصلا اهل شیرینی نیست ولی خب هوس کرده بود به باباش گفتم کلی قربون صدقه اش رفت.

اما بعد اون خودش میدونه . جالبه هر چیزی که داره بازم میخواد بهشم وقتی میگم الان بریم پولامون جمع کنیم طفلی قانع میشه و میگه چشم بریم.
دوباره اومدم فهیمه ممنون خیلی باحالی

الهه جان خوبی؟ دست مامان بهتره ؟ از گچ در اومد؟ پارسا خوبه؟

سارا جون قربونت برم من تو ماه هستی

مریمی ممنون که به یادمون هستی
خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers
چندروز پیش رفتیم خونه مامانم . مامانم میخواست نماز بخونه طبق معمول اقا پارسا هم باید بخونه رفت صندلی آورد نشست روش مهر گذاشت روی میز .مثل آدم بزرگا شروع کرد دهنش و تکون دادن مثلا نماز میخونه. بعد میدید ما میخندیم برمیگشت سمت ما بعد با قیافه جدی چشماش و ریز یه لبشم میده بالا و میگفت چی (یعنی به چی میخندین) مامانم گفت پارسا نماز میخونی منم دعا کن. بعد پارسا دستاش و برد بالا گفت خدایا خدایا مامان جون و نگه دار.
یعنی اینجوری بگم که از ذوق و از دعاش گریه ام در اومد.