راستی درخصوص مالیدن کمر ( زنگ خطر به شاپرک و بهار ) :
این کار بعد از مدتی اعتیاد آوره ، بنده خودم یکی از معتادین این امر هستم ،، مامان و بابام وقتی بچه بودم کمرم رو میمالوندن قبل از خواب ....از کمر شروع شده کم کم رسیده به دست و پا و مو ...ههههههه
بعد از ازدواج همسر بینوا گرفتار شد ،،، البته بسکه کم مهری کرده کم کم دارم ترک میکنم ، ولی باور کنید یه شب هایی التماسش میکنم یکم کمرم رو بماله ...لذتی که در این هست واسه من در هیچ چیز دیگه نیست .
گفتم درجریان باشید اگه شروع کردید بعد ها نگید دستم سرّ شد ! ، خسته شدم و اینا .
یه چیز دیگه هم که هست اینه که من شنیدم وقتی میخوایم شیر شب رو قطع کنیم هیچ چیز رو جایگزینش نکنیم...مثلا بازی کردن با موها...بغل کردن و تکون دادن ..بازی با گوش ( دو طرفه ) ...هیچی ..چون عادت میشه و ترک عادتش ایجاد اضطراب میکنه !
یادمه یه دوستی داشتم تو دبیرستان به بچه ها پول میداد نوبتی سره کلاس با خودکار کمرشو بمالونند ...اونم معتاد بود
الان هم چون خودم میدونم چه لذتی داره هر از گاهی دست و پای نیکا رو میمالم اونم مور مور میشه ...تازگی ها یاد گرفته شلوارشو میکشه بالا پاشو میزاره رو دستم میگه اِ ا ِ ...یعنی واسم بمالون ...فکر کنم داره آلوده میشه
همسرم که میگه من این جنایت رو در حق نیکا نمیکنم که معتادش کنم...من رو هم تهدید کرده که مراقب باشم