2777
2789
عنوان

مامان های اردیبهشت 90

| مشاهده متن کامل بحث + 743394 بازدید | 22542 پست
بچه ها پس از تحمل مشقت های فراووون یه کم وب ایلیا بروز شد!!!!!

وای...خودمم باورم نمیشه!!!

راستی ایلیا دو تا دندون آسیا در آورده...که متاسفانه من یکیشو نفهمیدم...ولی حدس میزدم...چون کلا آویزونمه...

بخدا نگاه به اونروزش نکنین صاف کرده منو رسما...بخاطر دندوناشه...

امروز هم آبریزش بینی گرفته...گریههههههههه

اعصاب ندارم...

برم تونا بالز درست کنم...بای...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریناز کجا هستی مگه ؟

المیرا جون خوبی دسته گلات خوبن ؟

یرور جون من شمارم رو واست فرستادم ایمیلت رو چک کن

وای سحر ناز خدای بمب خند های تو خیلی با حال بود این جمله ات در مورد تایپیک عوض کردن که نوشته بودی اتوبس خالی گیر اوردید هی صندلی عوض می کنید

خیلی خندید م این جملات قصارت رو از کجا می یاری

فهیمه جون مبارک راه رفتن وایستاده این دخمل نازت منم یه لبخند زدم ها تو رو خدا حلالمون کن اخه خودت گفتی نخندید ادم بیشتر خندش می گیره از حرف خودت
تقویم های شیک وفانتزی همراه با اشانتیون
http://journalkodak.blogfa.com/ وبلاگم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691490&PostID=27061178#27061178
تایپکم
وا شاپرک تازه می ایسته راه نمیره....هر کس خندید بگه می خوام آمار بگیرم....خودم هم اون روز بچه ها رو میدیدم تو پارک مثل آدم بزرگا کامل راه میرفتن دلم گرفت اما راه میره ...آلرژیش بیشتر نگرانم میکنه...المیرا جان کجایی...منم از حرف سحرناز کلی خندیدم
راستی درخصوص مالیدن کمر ( زنگ خطر به شاپرک و بهار ) :

این کار بعد از مدتی اعتیاد آوره ، بنده خودم یکی از معتادین این امر هستم ،، مامان و بابام وقتی بچه بودم کمرم رو میمالوندن قبل از خواب ....از کمر شروع شده کم کم رسیده به دست و پا و مو ...ههههههه

بعد از ازدواج همسر بینوا گرفتار شد ،،، البته بسکه کم مهری کرده کم کم دارم ترک میکنم ، ولی باور کنید یه شب هایی التماسش میکنم یکم کمرم رو بماله ...لذتی که در این هست واسه من در هیچ چیز دیگه نیست .

گفتم درجریان باشید اگه شروع کردید بعد ها نگید دستم سرّ شد ! ، خسته شدم و اینا .

یه چیز دیگه هم که هست اینه که من شنیدم وقتی میخوایم شیر شب رو قطع کنیم هیچ چیز رو جایگزینش نکنیم...مثلا بازی کردن با موها...بغل کردن و تکون دادن ..بازی با گوش ( دو طرفه ) ...هیچی ..چون عادت میشه و ترک عادتش ایجاد اضطراب میکنه !

یادمه یه دوستی داشتم تو دبیرستان به بچه ها پول میداد نوبتی سره کلاس با خودکار کمرشو بمالونند ...اونم معتاد بود

الان هم چون خودم میدونم چه لذتی داره هر از گاهی دست و پای نیکا رو میمالم اونم مور مور میشه ...تازگی ها یاد گرفته شلوارشو میکشه بالا پاشو میزاره رو دستم میگه اِ ا ِ ...یعنی واسم بمالون ...فکر کنم داره آلوده میشه

همسرم که میگه من این جنایت رو در حق نیکا نمیکنم که معتادش کنم...من رو هم تهدید کرده که مراقب باشم
اول

سلام به همه

سارا جون دلم میخواست ببینمت ایشالا دفعه دیگه . آوا هم ایشالا دلتنگیش زود رفع میشه

فهیمه جونم خوشحال میشم ببینمت . ایستادن حدیث هم مبارک عزیزم . نگران هم نباش فراز هم خیلی دیرتر از بچه های دیگه راه افتاد هنوز هم خوب راه نمیره و میفته اما من همش به خودم میگم عوضش تو چیزای دیگه جلوتره ( من کلا مامان خوشحالی ام )

مریناز جونم عید میایی تهران ؟ زودتر برنامه تون رو بگو ما تهران رو آذین بندی کنیم. راستی دیروز یادم رفت منم نظر بدم . مشابه حرفی که تو زدی همسری منم اوایل ازدواج میگفت و عجیب اینکه براش اتفاق میفتاد اما من کم کم از سرش انداختم . من شدیدا به انرژی افکار معتقدم اگه منتظر چیزی باشی حتما پیش میاد

فرنازی پشتک های ایلیا رو هم دیدم از بس آرومه شاخ در آوردم

سپید جونم دیشب شله زرد درست کردم ببخشید مزاخمت شدم دستت درد نکنه خوب شد

المیرا جونم قدمت با دو تا بچه هات رو چشمم شماره ای ازت ندارم چطور آدرس بدم ؟

خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers
خانمهای کارمند آخر هفته ای برید مو رنگ کنید ابرو بردارید اپیلاسیون برید خوشکل بشید که هفته دیگه خونه من دعوتید خانمهای غیر کارمند وسط هفته هم میتونند برند راستی خرید هم برید و لباسای خوشکل بخرید . ( سرور جو گیر میشود ) به خدا خیلی خوشحالم شما بهم افتخار میدید

خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers