2777
2789
عنوان

مامان های اردیبهشت 90

| مشاهده متن کامل بحث + 743394 بازدید | 22542 پست
دمت گرم سرور هنوز شیر میدوشیییییییییی ایولللللللللللللللللللللللل افریننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
مرسی.....
راستی من خوشحالم کیمیا امروز خیای بهتر جدا شد گریه کرد ولی کم ...یوهوووووووووووووداره عادت میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صوفی اسونتر از شله زد نیست باور کن ...من تا حالا 2 بار نذری خودم درست کردم 2 قابلمه گنده !!!!
میزای اب زیاد برنج میپزه که بشه شکل شل زرد و بعد بهش شکر میزنی و زعفرون و گلاب.....شد شل زرد
ما کلاس پنجم هستیم شما کلاس چندم هستین؟

سمانه جون امیدوارم زودی حساسیت کیمیا برطرف بشه و همه چیز بتونه بخوره.......علی هم ماست نمی خوره یعنی کلا هیچی نمی خوره...اینقدر اون روز تعجب کردم تو پارک چوب شور خورد....تو خونه میگیرم نمی خوره
دخمل طلای من الان در آغوشمه
صوفی جون یک پیمانه برنج معادلش 7 پیمانه آب بریز...بعد که قشنگ ری آورد بهش زعفرون و شکر و گلاب که از قبلا دم کرده ای اضافه کن و هم بزن...معمولا یک پیمانه و نصفی شکر می خواد البته بستگی به شیرینی شکرت هم داره...بعد توش خلال بادام بریز...بعد هم بریز تو کاسه سرد بشه روش هم با دارچین و خلال پسته و بادام تزئین کن...همین و به همین راحتی و به همین خوشمزگی
نه فرناز جون...کدبانو چی چیه....خودت که بیشتر کدبانویی

راتس بچه ها بادمجون شکم پر هم خیلی خوشمزه هست ...پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید...من واسه تولد علی درست کردم......خیلی آسونه
سمانه تو خودت نذری درست کردی؟ وووووووووووو... با این حساب ما کلاس اولم نیستیم...

توضیحش که خیلی باحال بود مرسی از هر دوتون ولی خوب درآوردنش کار من نیست بابا... یا خیلی شیرین می شه یا کم... اصلا با نی نی وقت می کنین شما؟

سپید من امروز از دست تو معده درد گرفتم...بادمجون شکم پر خیلیییییییییییی دوست دارم
2810