2777
2789
عنوان

کیا پسرشون دیر حرف زد

165 بازدید | 26 پست

بعدش که حرف زد بچه باهوشی بود یا نه؟ دوقلوهای من دوسالشونه کلمات محدودی شنیدم ازشون. استفاده هم نمیکنن از اون کلمات. یک قلم شیطونه میفهمم باهوشه از کاراش ولی اون یکی آرومه ، نمیفهممم هوشش چطوره. تقلید میکنه بابای میکنه خوش اخلاقه . یکم نگرانم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصلا نگران نباشین

پسرمنم بعداز۲سال شروع کرد به حرف زدن

حالا بماند بخاطر دیر حرف زدنش چقدر خانواده شوهرم اذیتم کردن وبرچسب کندبودن بهش میزدن.

خداروشکر ضریب هوشی خیلی بالایی داره

عزیزم اصلا نگران نباشینپسرمنم بعداز۲سال شروع کرد به حرف زدنحالا بماند بخاطر دیر حرف زدنش چقدر خانواد ...

منم میترسم پسرم دوسال ده ماهش هنوز حرف نمیزنه چیکار کنم 😭😭😭😭😭

پسرم دو سالگی حدود ۸۰ تا کلمه میگفت که معنای عمومی نداشت ولی اوای متفاوتی داشت 

در سه سالگی یه جهش داشت و جمله میگفت 

با اینکه فوق العاده بچه پر حرفی هست و یک دقیقه سکوت نمیکنه در آستانه ۷ سالگی هنوز بعضی از حروف به درستی نمیتونه ادا کنه 

و بعضی حروف هم جابه جا میگه اسب مثلا ابس میگه 

ولی فوق العاده باهوش و فست لرنر هست همینم کار دستمون داده بچه باید معمولی باشه 

پسرم دو سالگی حدود ۸۰ تا کلمه میگفت که معنای عمومی نداشت ولی اوای متفاوتی داشت در سه سالگی یه جهش دا ...

به نظرت پسر منم حرف میزنه؟ نگرانم فقط اینارو میگه ماشین. بوق. مامان. بابا. عزیز. ماشا. نی نی. بریم جیش. حموم. آب. نونو. شینی. کیک.