2777
2789
عنوان

میشه همزمان هم گرمت باشه هم سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 35 پست
چه عجیبه حس هردو در یک زمان

بله واقعا...ولی من گاها اینطور میشم..اگر شما خیلی اینطوری میشین یه آزمایش برین

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من‌گاهی وقتا دست و پام یخه ها به خاطر سرما ولی از درون انگار جیگرم داره از شدت گرما اتیش میگیره البت ...

من حتی تپش قلب و شل شدن عضلاتم دارم تو همین حسین حیلی ریلکس نشستم ولی حالم بد میشه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
من حتی تپش قلب و شل شدن عضلاتم دارم تو همین حسین حیلی ریلکس نشستم ولی حالم بد میشه

ان شاالله که چیزی نیست ولی اگه بهتر نشدی حتما پیگیری کن

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

خیلی عجیبه خیلیا انگار اینطورین ولی قبلا جایی ندیدم کسی بگه

زندگی حـــسِ شکوفایی یک مزرعه در باور بــــــذر🍃
وای اینجوری خیلی بدتره الان هم سردمه هم گرممه

نمی‌دونم والا 

میدونند من چه طوری میشم بعضی وقتا آدم زیاد میشینه حس میکنی پات هم بی حس شده هم درد میگیره ها نمی‌دونم فارسی بهش چی میگن 

دست و پاهام اونطوری میشه اما شدید تر و زیاد طول میکشه تا راحت بشه 

ولی حس گرما و سرما فکر کنم از گردش خون باشه که ناراحتی و عصبانیت سببش هست 

چون خون‌رسانی توی پاهات کم میشه و بیشتر خون به مغز و قلب و اینها میرسه طبیعیه من زمانی که استرس میگی ...

تاحدی که گاهی خیس عرق میشم ولی بدنم یخه

مغز خیلی قدرت داره میخوای امتحان کن الان یه موضوع غمگین پیدا کن گریه می‌کنی اگر شاد میخندی خودت داری ...

تاحالا اینجوری نگاه نکرده بودم