2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجردی خوب

دلیلام: تنفر از رابطه عاطفی و جنسی  و بچه

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

دلیل هم : عاشق بچه‌ام دوست دارم یکی درکم کنه و حامی باشه و مهم باشم واسش

من خودم زندگیم خوبه ! چک نمیشم ! خرجم اوکیه ولی باز هم نظرمه که از ۳۰ به بعد متاهلی رو تجربه کنم اگه خوب باشه

🍷🌊You'll be the saddest part of me

من مجردی عالی داشتم و الان متاهل هستم ، متاهلی عالیه نیاز ج ن سی برآورده میشه اعصاب آرومه ولی خب از هر سری یه صدا درمیاد و اعصاب خوردی داره اصلا نمیشه مقایسه کرد ازدواج خوب واقعا خوبه

پس ترجیحتون متاهلی خوبهمیشه ی چند مورد مثال بزنید ک چرا متاهلی؟

خیر من نظرم اینه که متاهلی برام از مجردی دلپسند تره

اینجوری نیست که بگم مجردی بده و متاهلی خوب

من بعد یه مجردی محشر و طولانی تاهل رو انتخاب کردم

و کیفیت خیلی چیزا برام بهتر شد

داشتن یه رابطه جسمی و عاطفی امن

همراه داشتن یه جانیار و آدم دلنشین

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

بستگی به نیاز و معیار هر فرد داره.

من خودم ۳۰ سالم بود مجردی خوبی نداشتم ( از نظر آزادی و ...) ولی قصد متأهل شدن هم نداشتم ولی به اصرار همسرم یکساله عقدیم. 

تا اینجا به غیر از فشار مسائل مالی  و فکر آینده خوب بوده. 

حالا انتخابم بگم کدومه نمیدونم. چون دوران مجردی هم باهم بودیم و راضی.

مجردی خیلی خوبی داشتم

ولی متاهلی مو ترجیح میدم 

همسرم خیلی همراهمه کنارش خیلی حالم خوبه خیلی اعتماد بنفس بهم میده علایقم براش مهمه و... تا صب میتونم برات دلیل بیارم

البته اینا تجربه زندگی منه