2777
2789
عنوان

اتفاقی عجیب برای دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 52 پست
عزیزم به این روش خوندن یا ۱۰۰ بار ایاک نعبد و ایاک نستعین؟

نه عزیزم اون روش شما هم میگید درسته عزیزم ،دوست من یک روز به روش صد ایاک نعبد خوندن و  روز بعد حمد و سوره فتح و حمد و سوره نصر،روز در میون عوض میشدن،در صورتی که هر دو نماز امام زمان هست و فرقی ندارد کدوم رو بخونی ،فقط مهم خوندنش هست که هر روزه باشه،شما هر کدوم دوست داری بخون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم اون روش شما هم میگید درسته عزیزم ،دوست من یک روز به روش صد ایاک نعبد خوندن و روز بعد حمد و ...

ممنونم عزیزم 

ان شالله 

اقا جانم جواب اشکهای هروزمو دادن 

این نماز حاجتمو میده ان شالله

خدایا دنبال راهی بودم برای شفای بیمارم امروز گفتم اقاجان راهی بزار جلو پام.‌الان تاپیک شمارو دیدم مط ...

الحمدلله که مورد توجه خدا قرار گرفتید که بهتون نشونه داده و چشمتون به این تاپیک خورده ،حتما نماز رو بخونید 💓💓💞

الحمدلله که مورد توجه خدا قرار گرفتید که بهتون نشونه داده و چشمتون به این تاپیک خورده ،حتما نماز رو ...

اره خواهری 

خودمم مطمئنم اقا جان حوالم کردن اینجا 

امروز با گریه گفتم چه کاری باید بکنم یا به دلم بندازید یا راهشو بزارید جلو پام 

ممنونم خدا😭

اره خواهری خودمم مطمئنم اقا جان حوالم کردن اینجا امروز با گریه گفتم چه کاری باید بکنم یا به دلم بندا ...

خوشبحالتون که اینقدر بهتون نظر دارند و دوستون دارند ،قطعا روحانیت بالایی دارید که توفیق عمل خیر بهتون دست داده ،یکی از دوستان دیشب خواب دیده یک سکه بهش دادند که روی اون نوشته شده بوده اسلام علیک یا صاحب الزمان ،نمیدونم چرا یاد اون افتادم اینو گفتید 

خوشبحالتون که اینقدر بهتون نظر دارند و دوستون دارند ،قطعا روحانیت بالایی دارید که توفیق عمل خیر بهتو ...

نه عزیزم والا خیلی گناهکارم خیلیییییییی 

این از کرم مولاست که جواب میدن 

خوش به سعادت کسی که خواب دیده 

خوش به سعادت دوستتون که برگه دادن دستش