2777
2789
عنوان

اتفاقی عجیب برای دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 52 پست
ذکر شمار بخرید خوبه با اون راحتتر هست ،این خیلی نماز مجربی هست حتما بخونید

ذکر شمار دارم ولی برای این نماز راحت نیست .چون باید هی از زیر چادر دستو بیاریم بیرون نگاه کنیم صد تا شد یا نه؟  ،تمرکز از بین می‌ره .با خلوص از خدا بخواهیم تنها تورا می‌پرستیم و تنها از تو کمک میخواهیم .🥰

ولی تسبیح برسه آخر متوجه میشیم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذکر شمار دارم ولی برای این نماز راحت نیست .چون باید هی از زیر چادر دستو بیاریم بیرون نگاه کنیم صد تا ...

این نماز روزی بیست دقیقه وقت می‌بره و کم کم مداومت کنید به پونزده دقیقه میرسه ،حتما توی برنامه روزانه این نماز رو بخونید و غفلت نکنید،این نماز باعث توفیقات معنوی خیلی خاص میشه 

این نماز روزی بیست دقیقه وقت می‌بره و کم کم مداومت کنید به پونزده دقیقه میرسه ،حتما توی برنامه روزان ...

درسته ممنون .نه من موقع گیرو گرفتاری تاحالا خوندم‌.تشکر، سعی میکنم بیشتر بخونم .❤️

خیلی جالب بود .‌عزیزم‌نماز امام زمان رو چطور میخونده تا منم بخونم ...سلام بر مهدی موعود

سلام عزیزم نمازش خیلی فضیلت داره حتما هر روز بخونم 

دو رکعت رکعت اول حمد و سوره فتح

رکعت دوم حمد و سوره نصر ،روزی هم هزار صلوات برای تعجیل در ظهور میخوندند

خدایا دنبال راهی بودم برای شفای بیمارم 

امروز گفتم اقاجان راهی بزار جلو پام.‌

الان تاپیک شمارو دیدم مطمئنم مولاجان بدون دلیل حوالم نکردن اینجا 

این ینی شروع کنم به نماز ایشون