2777
2789
عنوان

واقعا دست خدا درد نکنه با این افتضاحی که برام ساخته

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 44 پست
یا رنج نکشیدن یا اونقدر متعصبن که نمیتونن حقیقت زندگی و جهانشون رو بفهمن

منم همه عمرم تباه شد همیشه گفتن صبر داشته باش خدایی هست گولمون زدن به اسم خدا وهربلایی سرمون اوردن

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چرا فشاری میشی😂مگه التماس تفکر حرف بدیه؟

انقد زر نزن الان فشاری ینی چی؟ التماس تفکر برای بی عقلی مث توعه ک مث نخود اش توی تاپیک یکی دیگ ب دیگران جواب میدی گمشو بابا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چون اینجا ادما عادت دارن از خدا یه چیز عجیب غریب بسازنکی گفته خدا عادل؟ اگه عادل بود این همه بچه زبو ...

ممنونم عزیزم از درک بالاتون. امیدوارم همیشه انرژی‌های خوب جاری باشه توی زندگیتون.

انقد زر نزن الان فشاری ینی چی؟ التماس تفکر برای بی عقلی مث توعه ک مث نخود اش توی تاپیک یکی دیگ ب دیگ ...

خب وقتی تحمل نداری یکی حرفش مخالف توعه بی احترامی هم میکنی ولی من اهل بی احترامی نیستم ،فقط میگم التماس شعور معاشرت شب خوش...

خب وقتی تحمل نداری یکی حرفش مخالف توعه بی احترامی هم میکنی ولی من اهل بی احترامی نیستم ،فقط میگم الت ...

زر ادبی نزن گمشوفقط 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ممنونم عزیزم از درک بالاتون. امیدوارم همیشه انرژی‌های خوب جاری باشه توی زندگیتون.

حالا اگه دوست داری بگو ببینم چی شده؟ چرا انقدر دلت پره؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
تایپش کردم مفصلاگر انلاین باشید میذارمش یه دقیقه. چون نمیخوام بمونه اینجا و میخوام حذفش کنم در جا

بذار

بذار

تجربه تجاوزهای مکرر به بدترین شکل توی سن 5یا 6 سالگی
تباه شدن نوجوونی و جوونی توی بیماری اعصاب و روان پدرم
تباه شدن توی فقر مطلق

خیانت پدرم و جارو کردن کل زندگیمون و تقدیمش به اون هرزه

پدرم میلیاردر بود

اما میخوام الان خونه ما رو ببینی. فرشای کهنه 25 سال پیش، مبلای کهنه 15 سال پیش
خونه داغون و مستهلک...

چیکار میتونم بکنم من الان؟ کجا انتخاب من این شرایط بوده؟

تجربه تجاوزهای مکرر به بدترین شکل توی سن 5یا 6 سالگیتباه شدن نوجوونی و جوونی توی بیماری اعصاب و روان ...

عزیزمممم 

خیلی حق داری

الان چند سالته؟ در چه حد بوده تجاوز ها؟