2777
2789
عنوان

حس میکنم تو ازدواج مجدد هم اشتباه عمل کردم و مثل اولی خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 51 پست
اگر وضع مالیش معمولی و خوبه چندبارم بیرون برو تا عادت کنهاکثر چیزهایی که میخوای توی زندگی ها همین ال ...

خرید رفتیم ولی باشه دفعه بعد میریم بیرون فعلا پیشم نیست از هم دوریم 😊مثلا چیکار کنم 

🍷🫦What is meant for you will stay                               چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره.  💅🏻':)  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نامزدت چه کارست درآمدش چقدره ؟

مهدنسه خوبه خدارو شکر ولی خوب همیشه حواسش به جیبش باشه چون پول اوستا و کارگر و بقیه چیزارو اون میده 

🍷🫦What is meant for you will stay                               چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره.  💅🏻':)  

نامزدت چه کارست درآمدش چقدره ؟

تا الان کم نذاشته برام

تاپیکامو خوندی ؟ ب نظرت مشکل از منه؟

اسی حالا که دیگه ازدواج کردی بیخیال شو عزیزم

قبل ازدواج باید خیلی پیگیر بود و بعدش بتید چشم روی خیلی چیز ها بست 

اگه حس میکنی باهات صادق نیست و بچه هاتون بزرگن،  میتونی به بهانه ای که حوصله ات توی خونه سر میره بری چند ماه توی مغازه کنارش کار کنی و سر از حساب و کتاب هاش دربیاری 

اما در کل چون خودت یه گل دختر داری همیشه سعی کن پول پس انداز کنی و طلا و... بخری ،  در اینده شاید دخترت بخواد بره دانشگاه و یا ازدواج و..  ❤

خرید رفتیم ولی باشه دفعه بعد میریم بیرون فعلا پیشم نیست از هم دوریم 😊مثلا چیکار کنم

هر چی واست مهمه عزیزم 

مثلا بعضی ها عاشق خرید لباسن و یا مدام ارایشگاه و..  به خود رسیدن و اینو توی همون دوران نامزدی عادت میدن که همسرشون به خرج هاشون عادت کنه 

پولی که میگیری را راحت خرج کن و یه جوری نشون نده که اگر پولی هم بهت میده مدام پس انداز میکنیزو هیچ خرجی واسه خودت نمیکنه 

البته همه ی این ها را کم کم و یواش یواش و با سیاست انجام بده که یوقت فکر نکنه دنبال پول کندن و...  ازش هستی و نه اینقدر هم خرج نکن و اهل جمع کردن باشی که فکر کنه هزارتومن هم بهت بده زیاده و اهل خرج کردن نیستی 

خوشبخت باشی جانم

هر چی واست مهمه عزیزم مثلا بعضی ها عاشق خرید لباسن و یا مدام ارایشگاه و.. به خود رسیدن و اینو توی ه ...

خیلی ممنون از راهنماییتون🙂💜