2777
2789

اگه علاقه ت بوده که هیچ ولی اگه غیر از اون هیچی نیاوردی و به زور بخوای بگی بهترینه و دوستش دارم و اینا خب کسی زیر بار نمیره

ما یه دختر فامیل داریم بعد از اینهمه ادعا که همه رو هم مسخره میکرد و میگفت رشته فقط تجربی مهندسی و علوم صنایع غذایی آزاد با سوابق قبول شد اول ما میخواستیم ناراحت نشه هی میگفتیم رشته ت خوبه حالا بعد از یک ماه راست راستی باورش شده و خودمون هم تحویل نمیگیره🤦‍♀️🤭

خب باید دیگه یه جوری بهش بگیم رشته ش بدرد نمیخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه علاقه ت بوده که هیچ ولی اگه غیر از اون هیچی نیاوردی و به زور بخوای بگی بهترینه و دوستش دارم و ای ...

خوب و بد رشتشو حتما میدونه هی بهش نگین زیاد

یبار بگین لطفه بیشتر دیگه دخالته

الان مشاوره میخونی؟مشاوره که خیلی عالی و سطح بالاست

اره مشاوره میخونم و دراینده گرایش خانواده 

ادم همش نباید نوک بینی شو ببینه

بنظر خودم تا چند وقت دیگه مشاوره رفتن و تراپی میشه روتین همه

اگه علاقه ت بوده که هیچ ولی اگه غیر از اون هیچی نیاوردی و به زور بخوای بگی بهترینه و دوستش دارم و ای ...

مثلا اینکه بگید به دردش میخوره یا نمیخوره چه تاثیری تو زندگیه خودتون داره؟ چرا چشم دیدن حال خوب بقیه رو ندارین؟

خب دلش به همون رشته خوشه و علاقه پیدا کرده و حتما فهمیده که به جز رشته های مهندسی و علوم پزشکی و .. بقیه رشته ها هم خوبن

نباید ذوق کسی رو کور کنین

🤍.
اسم رشته تحصیلیتو نبر پیش کسی، بگو فلان رشته رو میخونم ، اسم یه رشته دیگه رو ببر ،

خب این یعنی ک باور کنم رشتم بدرد نمیخوره و ظاهرو عوض کنم ک چی بشه !!!؟ خودمو گول بزنم ؟

اینکه سرمو بالا بگیرم رشته خودمو بگم بهتر اینه ک