بابا بخدا ناراحت نیستم میگم خدا شاهده جز سلامتیش و صالح بودنش برام چیزی مهم نیس جنسیت که اصلاااا مه ...
میدونم واسع هر مادری اول سلامتی مهمه
ولی به نظرم ایشون ذوقشو تو این غالب نشون داده
ربطی نداره که دختر باشه قبول کنن یا نکنن این بچه شماس جامعه الان به روز شده و واسه خانواده مهم سلامتیه نه جنسیت
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میدونم واسع هر مادری اول سلامتی مهمه ولی به نظرم ایشون ذوقشو تو این غالب نشون داده ربطی نداره که دخت ...
میدونی از چی حرصم میاد میگه کاش بچه پسر شه به عموش بره
یعنی عین عموش ضد زن و مرد سالار بشه خدا میدونه به شوهرم میگف عرضه نداری بزنی دهن زنتو پاره کنی ( چون شوهرم پسر اخره میگف زنتو بیار تا پدر مادرمون زنده ان اینجا زندگی کنین مستقل نشین )
میدونی از چی حرصم میاد میگه کاش بچه پسر شه به عموش بره یعنی عین عموش ضد زن و مرد سالار بشه خدا میدو ...
خدا نکنه بعد دور از جونش کلی ازش متنفر میشن خدا کنه عاقل و اقا باشه
اونکه از بی عقلیشع که به شوهرت معترض
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بخدا خیلی بیشعوره اگر شوهر من دهن بین بود تا الان بخاطر حرفای همین برادرش صدبار منو کشته بود
خدا رو شکر که نیست