2777
2789
عنوان

اگه برادر شوهرتون بگه خدا کنه بچت پسر باشه چی میگید بهش 🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 3537 بازدید | 218 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غلطفا میکنه این حرفو میزنه مرد مگه کیه که زنو بخواد جمع کنهبنظرم ایندفعه حرف مفت زد یه جواب دندون شک ...

مستقیم بهش چیزی بگم مستقیم دلمو میسوزه منم روحیم شکننده اس سریع گریه میشم

الان شمابابرادرشوهرت چه فرقی داری هردوجنسیت زده هستید اون میگه پسربشه شمامیگی دختربشه

من بچه خودمو نگفتم که کاش دختر بشه 

کاربر گف بگو تو هم کاش دختر بودی 

میگم اره کاش دختر بود اینجوری نهایت یخورده خواهر شوهر بازی در میورد نه اینکه اینجوری بشه آقا بالاسر زندگی ما

به شوهرت بگو جوابشو بده

شوهرم باهاش شریکه الان بینشون خراب شه دیگه سر مسائل مالی نمیتونن حساب کتاب کنن و فلان بعدم مادر شوهرم میگه عروس بین پسرامو خراب کرد ( پشت سرمون البته )

ارع این دقیق تبعیض جنسیتیع

عزیزم شما متوجه نشدی من در جواب اون کاربر که گفت بگو کاش خودتم دختر میشدی گفتم آره کاش دختر میشد که اذیت و ازاراش کمتر بود تا الان که پسره و سر عروس شیر شده

پسر دوست داشتن جرم نیست به شرطی که برای دیگران این آرزو رو نکنی و دخالت نکنی تو زندگی دیگران منم خود ...

دقیقا همه ی حرف من همینه 

نمیدونم چرا انقد گارد گرفتن خداکنه سالم باشه خدا شاهده فرق نداره چی هست جنسیتش

آخه همه جا همینه تا یکی باردار میشه میگن خدا کنه پسر بشه این پسر چیه که همه هلاکشن

دقیقا حالا پسرا چه گلی به سر میزنن که دختر نمیتونه بزنه  

من نمیگم دختر بهتره 

میگم بچه باید صالح باشه چه دختر چه پسر همین مهمه فقط

عزیزم شما متوجه نشدی من در جواب اون کاربر که گفت بگو کاش خودتم دختر میشدی گفتم آره کاش دختر میشد که ...

متوجع شدم من کاری به پست اون کاربر ندارم ...میگم ناراحتی هم نداره بچه ت پسر باشع 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
متوجع شدم من کاری به پست اون کاربر ندارم ...میگم ناراحتی هم نداره بچه ت پسر باشع

بابا بخدا ناراحت نیستم  میگم خدا شاهده جز سلامتیش و صالح بودنش برام چیزی مهم نیس 

جنسیت که اصلاااا مهم نیست برام

میگم مثلا برادر شوهرم میگه پسر باشه خب اگر دختر باشه یعنی دیگه قبولش ندارن ؟؟