2777
2789
عنوان

بو سگ مرده میدم😶

| مشاهده متن کامل بحث + 3914 بازدید | 153 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم کسی کد تخفیف اسنپ فود داره بهم بده برای غذا 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

پیشرفت نمیپذیرن خیلیا اومدن ک پیشرفتنش بدن خودشونم هرزه خطاب شدن 

خانواده نامزدم همه تحصیل کرده ان و سرکارن

میدونم قرار نیس جلوی پیشرفت و درس خونمو بگیره

عمه اش مدیر مدرسمونه

و هر روز کلی بهم مشاوره میده و میگه چی بخونم چیکار کنم ک دانشگاهی ک میخوامو بیارم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

استان فارسیمتانکر داریممم ولی مامانم نمیزاره برم حموم میگه نیاز نی ابمون هم تموم میکنی:/

اها ایشالا که آب بیاد ولی من جات باشم یواشکی میبرم تو حموم و میشورم خودمو خخخ

مگه نی نی داریم ک‌ پودر بچه و دستمال مرطوب داشته باشیم

دستمال مرطوب که فقط برای نینی نیست منم دارم😄🥲

پودر بچه گفتم به جای شامپو خشک اگر شامپو خشک داری اونو استفاده کن

به جای دستمال مرطوبم با یه کم صابون و مقدار خیلی کم آب فقط ناحیه زیر بغلت رو و زیر سینه و ناحیه خصوصی رو کمی تمیز کن بوی بد از تا حدی بین می ره لباس زیر و پیراهنت هم عوض کنی و مام بزنی اوکی می شه

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی" 
ای مردمممممآب اومدددده😂دستتون درد نکنه خداحافظظظ😂👋🏻

هورااااا😍😂

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"