2777
2789
اگه دکتر بردی که به حرف دکتر گوش کن چرا ازما میپرسی اون بچه رو دیده. سوادشو داره

خوشبحالت که دغدغت تب بچت نیست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا گفتم عکس میخاد گفت نه دکترش از اون خوبا بود گفت لازم نیست ربطی به ریه ندارهالان بجه شما چند روز ...

از جمعه شب تب کرد و قطع و  وصل میشه

سرفه ش خشک بود و شربت خلط اور داد الان خلطی شده 

خوشبحالت که دغدغت تب بچت نیست

وا! هریچه ای تب میکنه بچه منم میکنه! برای همین بهت نظرمو گفتم پچرنه اصلا نمیومدم تاپیکت! چرا بهت بر میخوره😒

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
از جمعه شب تب کرد و قطع و وصل میشهسرفه ش خشک بود و شربت خلط اور داد الان خلطی شده

خلطی بنظرم بهتر از خشکه

پسر من از امروز عطسه میکنه😕

وا! هریچه ای تب میکنه بچه منم میکنه! برای همین بهت نظرمو گفتم پچرنه اصلا نمیومدم تاپیکت! چرا بهت بر ...

بر نمیخوره والاا مرسی از حضورت

خب مادر اسمش روشه نگران بچش میشه

تو این دو هفته پنج بار دکتر دیده

خب از روز اول چرک خشک کن دادی ؟؟؟

همون دو هفته پیش بردم دکتر داد اون موقع حالش خیلی خوب بود تب خفیف یکی دو روز استهاشم خوب بود دو شیشه اموکسی خورد

دوباره از شنبه پیش سرفه های زیاد کرد بردم دکتر که گفت انتی بیوتیک نمیخاد ولی جون دوسنبه تب کرد زنگ زدم بهش گفت انتی بیوتیک بده دیروز دیدم همچنان تب داره بردم یه دکتر دیگه دو تا سرم داده 

توکل بخدا راستی اموکسی هم داد

بر نمیخوره والاا مرسی از حضورتخب مادر اسمش روشه نگران بچش میشهتو این دو هفته پنج بار دکتر دیده

تبش چقدره؟اگه اول گفته انفلوانزا داشته بعدش عفونت گوش گرفته بخاطر اینه که سیستم ایمنی بچه ضعیف میشه و بچه برای باکتری حساس میشه . انتی بیوتیکش رو مرتب بده هر ۶ ساعت استامینوفن بهش بده. سرشو بالاتر از سطح بدن بزار تا فشار روی گوش هاش کم بشه. قطره نمکی مرتب چندین بار درروز بریز تو دماغش تا شستشو بده.هرچی میخوره بهش بده چون معمولا بچه مریض اشتها نداره حتی میتونی بستنی واین چیزا بده تا انرژی داشته باشه. خونسرد باش و ارامشتو حفظ کن خوب میشه. هرکی بچه داره این روزا رو گذرونده

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
تبش چقدره؟اگه اول گفته انفلوانزا داشته بعدش عفونت گوش گرفته بخاطر اینه که سیستم ایمنی بچه ضعیف میشه ...

ممنون عزیزم انشالله خدا حافظ خانواده و خودت باشه🌸

صبح تبش ۳۸ بود که استامینفن دادم

همون اشتهاشم خیلی کم شده ناراحت شدیم

دکترش گفت که باید امروز تبش بشکنه

دختر من بینیش هم کیپه خیلی اذیت میشه

حتما اسپری بینی استفاده کن دکتر دیروزی هم تاکید کرد چون اینا تو بینی جمع میشه میشه خلط و چرک

بچه شما چند سالشه مریضی اشتهاشو چطور کرده؟

حتما اسپری بینی استفاده کن دکتر دیروزی هم تاکید کرد چون اینا تو بینی جمع میشه میشه خلط و چرکبچه شما ...

هر روز اسپری شستشو میزنم.دخترم ۷ سالشه و اشتهاش مثلا یه روز هیچی نمیخوره یهو مثلا گرسنشه