2777
2789
عنوان

به خاطرم کتک خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 19 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از هیچی نترس وقتی اونی که دوسش داری اونجوری هواتو داره

اخه باباش بهم زنگ زد جواب ندادم نمیدونم چرا انقد ازم بدشون میاد 

حتی تا حالا نه منو دیدن نه چیزی. و اینکه شهرمون یک ساعت از هم دوره . این همه راه اومد و آخرش اینجوری دیدم نفسم گرفت

چیکار میکرد اونم میزد؟! اون میخواست بیاد پیشم پدرش گفت نباید بری. اینم اومد

نه دختر جان 

خودش شغل داشت میگفت خونه میگرم یا میرم توی بیابون، الان دوست پسرت سنش مثل دخترا توی 14،15 سالگی هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
نه دختر جان خودش شغل داشت میگفت خونه میگرم یا میرم توی بیابون، الان دوست پسرت سنش مثل دخترا توی 14،1 ...

واسه خودش کار می‌کنه در حد توانش هم پول داره میگه میخواد ماشین بگیره 

ولی من تا حالا خانواده ای به ظالمی این ندیدم انقد که میگه وقتی میرم بیرون با نفرین هزار جور حرف میرم