2777
2789

تعلیق - اخطار نارنجی

کاربر عزیز حساب کاربری شما در تاریخ 1403/09/08 به مدت 14 روز تا تاریخ 1403/09/22 به علت طرح مباحث مناقشه تفرقه انگیز سیاسی به حالت معلق در آمده است و پس از آن تاریخ به صورت خودکار رفع تعلیق می شود.

لطفا پس از این با رعایت قوانین سایت از حساب خود مراقبت فرمایید.

توصیه نی نی یار

سلام عزیزم امیدوارم به همه آرزو هات برسی ممنون بابت تبریکت😍😍😍😍❤️❤️🎉 باشه تا منم تولد شمارو تبریک بگم

اون کاربریم تعلیق شده بخاطر یه تشکر تبریک تولد😐 حالا تولد من اوایل خرداد بود😐😐😐😐😐😐😐😐😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به دلیل ازار کاربران ۳ روز تعلیق شدم

دوبار تاحالا تعلیق شدم

بار اولی حقم بود بار دومی نفهمیدم چرا😂😂

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

من به دلیل تحریک کاربران اونم توی زمانی که افلاین بودم تعلیق شدم اینو چی میگی؟🤣🤣🤣

بخدا که هرکی هرکیه اینجا 

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

برای چی تبریک میگی کلمه تبریک تحریک برانگیزه نمیدونستی؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

منم چند مدت پیش به دلیل حرف نامناسب تعلیق شدم!

در صورتی که خواب بودم اون موقع و آفلاین 😂به نی نی یار هم گفتم چرا تعلیق کردین منو گفت اختلال اینترنت بوده همچین چیزی

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️