2777
2789
عنوان

عقده شوهر دارم دارم میترکم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 38 پست

با این طرز تفکرات ازدواج نکنید بهتر هست. 

شوهر کنید برای دل خودتون و برای زندگی و خوشی خودتون نه برای نشون دادن و پز دادن به دیگران. جدی میگم.

این طرز تفکر آثار سوءی در زندگی آدم می‌ذاره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با این طرز تفکرات ازدواج نکنید بهتر هست. شوهر کنید برای دل خودتون و برای زندگی و خوشی خودتون نه برای ...

خب خودم که دارم میگم عقده ای شدم از بس دوستام ازدواج کردنو پز دادن منم عقده ای شدم

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
خواستگار نداری یا گره افتاده توی ازدواجت ؟

هیچ وقت خاستگار ندداشتم

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
سرکار میری ؟ توی اجتماع هستی ؟ خانواده ت رفت و آمد دارن با دیگران ؟

همش نه

خب بخاطر همینه که خواستگار نداری کسی نمی‌بینه تو رو

🥲💔