2777
2789
عنوان

خانوما راسته میگن بعد ازدواج باید سریع بچه دار بشی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 20 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دروغ میگن‌یسری ضدزن و زن‌ستیز و مردسالار اینارو باب کردن از زنا بهره کشی کنن 

اول باید دید اون مرد مریض روانی و خودشیفته و سادیسمی و بچه ننه و طلبکارو قدرنشناس و بی وجدان و نامرد نیست بعد حامله شد 

مردا تازه بعد اردواج اخلاق واقعیشونو نشون میدن 

دقت کن‌زنای عاقل و تحصیل کرده چند سال اول با شوهرشون میگردن و شناخت کافی پیدا میکنن ایا این شوهر نامرد و روانی نیست پدر خوبیه معتاد نیست خیانت کار و هرزه نیست 

مثل نوار بهداشتی همش لای زنا نیست 

اگه بدنت سالم باشه و پریودات منظم باشه مشکلی نیست

من یه رفیق داشتم تو دوران مجردیش پریوداش نامنظم بود ازدواج کرد دو سال اول بخاطر درس نخواست باردار بشه ولی از وقتی درسش تموم میشه میگه نمیتونم باردار بشم

لطفا احترامتو حفظ کن🫶

بچه نباشه بهتره تا توی زندگی باشه که آسایش نداره یا بچه طلاق هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
۶ سال بعد ازدواج بچه اوردم قبلش نمیخواستیم

ضد زنها و زن ستیز ها میخوان زنها فکر نکنن عقل نداشته باشن و‌نادان و ابله بمونن چون بنفع مردسالاریه 

مردان خووشیفته علاقه عجیبی به نادان موندن زنا دارن