2777
2789
عنوان

بخاطر چه بیماری ازدواج نکردی

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 43 پست
جای چیه؟من جای بخیه دارم ولی فکر نکنم همچین عامل بازدارنده قوی ای باشه

میشه گفت کار خودمه حالم خوب نبود

میترسم نتونم توضیحش بدم

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم درستش باشه چرا نشه؟ نگرانش نباش به نظرم اونقدر جدی نیست

اره درسته

مرسییی🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

نگفتم از چیه؟!به چیزی حساسیت نداری ممکنه از حساسیت هم باشه به رژیم غذاییت دقت کن ببین میتونی پیدا کن ...

عزیزم به هر چی که حساسیت دارم نمیخورم بازم اینه 

ورم چشم صورت بدن . 

خارش سوزش دونه میزنه یا حالت زخم یا پر از مایع 

ویک هفته قبل از پریودیم هم اوج میگیره

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 
برو دکتر حتما

8 سال هست چشام ضعیف هست رفتم گفت انحراف یکهویی پیدا کردی برو پیش فوق تخصص استرابیسم 

حالا شنبه پیش یه دکتر دیگه میرم ببینم اون چی میگه، بیشتر از این ناراحتم که قرار بود آخر این ماه برم واسه گواهینامه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
عزیزم به هر چی که حساسیت دارم نمیخورم بازم اینه ورم چشم صورت بدن . خارش سوزش دونه میزنه یا حالت زخم ...

خوب شاید مشکل هورمونی داری دکتر زنان رفتی ؟!

من خودم از اول راهنمایی صورتم کلی جوش میزد الان که هفده سالمه یبار رفتم دکتر زنان گفت کیست دارم ضعیف بود رفع شد تو هم برو شاید یه چیزی باشه که نمیدونی ومشکل زنانه باشه

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
خوب شاید مشکل هورمونی داری دکتر زنان رفتی ؟!من خودم از اول راهنمایی صورتم کلی جوش میزد الان که هفده ...

اخه از گردن تا ساق پام زده و اینکه جاشون لکه قهوه ای میشه 

جوش نیست ولی 

دیابت و خود ایمنی اعصاب عضلات و سنگ کلیه و دیسک کمر و مینور و کم شنوایی یه گوش و ریه حساس نتونستن م ...

سلام اپرا عزیز🌹

برایتان مقدور است که (درخواست دوستی) من را قبول کنید ؟!و از شما بابت همین موضوع راهنمایی بگیرم.باتشکر

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸
اخه از گردن تا ساق پام زده و اینکه جاشون لکه قهوه ای میشه جوش نیست ولی

بازم برو یه سر فقط دکتر پوست نرو یسری مواقع مشکل جای دیگس تونستی کبدت هم چک کن یه دکتر داخلی هم برو 😉چون ممکنه عفونت هم عاملش باشه ولی فکر کنم اختلالات هورمونی داری

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
دوقطبی چه جوریه میشه توضیح بدی

گو ه ترین حالت روانی  

اونقدری بده که پزشکا میگن اینا نباید ازدواج کنن چون هیچ مسئولیتی رو نمیتونن هندل کنن 

نه عاطفی. نه مادری  نه همسرداری  هیچی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بازم برو یه سر فقط دکتر پوست نرو یسری مواقع مشکل جای دیگس تونستی کبدت هم چک کن یه دکتر داخلی هم برو ...

گلم روز اول کلی آزمایش و سونو دادم از کبد د.... 

نبود 

چکاپ هم دادم آنتی بادی تی پی یو بالا بود گفتن بهش میگن هاشیمیتو ‌ 

نمیدونم واقعا چکار کنم از کجا میتونه باشه