2777
2789
عزیزم میشه روتین موهات رو بگی؟ من موهام حجمش کمه و نازکهشاید با روتین شما بهتر بشن

من چند ساله که پک ارگان میگیرم سرم مو ،ماسک،شامپو 

ولی همیشه استفاده نمیکنم 

شامپو معمولی هم فقط سبوس برنج پرژک استفاده میکنم واسه من که عالیه موهامو نرم نرم می‌کنه 

بعد از حموم هم حتما سرم مو میزنم رو موهای نم دار البته نیم ساعت که موند با سشوار خشک میکنم 

سالی یه بار هم احیا و صافی انجام میدم که خیلی راضیم 

یکم فاصله بده دوباره شروع شد فیتو چطوریاس؟ اسمشو شنیدم

آره تقریبا دو هفته هست که آمپول بیوتین خارجی دوره شو کامل زدم، قرص فیتو سرچ کن خیلی ازش تعریف میکنن، من چندروز دیگه شیشه اولشو تموم میکنم

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چند ساله که پک ارگان میگیرم سرم مو ،ماسک،شامپو ولی همیشه استفاده نمیکنم شامپو معمولی هم فقط سبوس ...

عزیزم شرمنده میشه یه عکس از پکتون بزارین که از همون بخرم؟

سرم مویی که بعد از حموم میزنین از همون پک ارگان هست؟

🤍.
موهام خیلی ضعیف شده

اگه ضعیف شده تقویتی بخور 

یه بار از دزک گرفتم که سرم مو اصل نبود اصلا ولی شامپو و ماسک اصل بود 

یکی دیگه هم هست که آنلاین هست اونم اصله ولی گرون میده 

یکی دیگه هم تو بازاره که اونو آدرسش میزارم خیلی وقته خرید نکردم ازش  نمی‌دونم چه قیمت باشه الان ولی اونم 200میداد 

شیراز ادرسشو میدی مرسی

آدرس فروشگاه: فارس، شیراز، لطفعلی خان زند خیابان طالقانی پارکینگ طالقانی مرکز خرید طالقانی پلاک 18 

خودم تا حالا مغازش نرفتم همیشه آنلاین سفارش میدادم چون نزدیک به خونمون بود هزینه پیک هم نمی‌گرفت زود برام میآورد اینو از کانالش برداشتم