2777
2789
مشاور نیستم عزیزم قبولی پزشکی نیمسال دوم زاهدانم از تجربه های شخصیم میگم مشاوره بلد نیستماگه بتونم ک ...

من امسال دوازدهم تجربی ام ولی نمیدونم چرا نمیتونم زیاد بخونم یعنی ۳ ۴ روز با برنامه پیش میرم بعدش دوباره ۲ روز هیچی نمی‌خونم فکرم خیلییی درگیره اصلاا تمرکز ندارم موقع درس خوندن قبلاا اینطوری نبودم اما الان حس میکنم همه از من بهترن دیر شروع کردم و نمیشه جبرانش کرد :(( 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خداروشکر الان تو داری منو میزنی چه برسه به عروسا🤨😐والا ماهم عید بعید میریم خوتشون در حداحوالپرس ...

کجا زدمت🙁

آرزوی هر عروسی داشتن خواهرشوهری همچو منه😎

خداحفظم کنه 😹

کجا زدمت🙁آرزوی هر عروسی داشتن خواهرشوهری همچو منه😎خداحفظم کنه 😹

لحن حرف زدنت معلومه دیگه جلوت بودم تیکه پارم میکردی😅😅😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
میشه سوالامو جواب بدی قربونتروزی چقدر درس خوندی و اینکه مدرسه رفتی مشاور داشتی و اینکه ترازت قلمچی ...

ببین من پشت کنکوری بودم سال اول روی کتاب ها تسلط نسبی داشتم ولی برای کنکور هیچی نخوندم و موفق نشدم سال دوم هم فقط دوماه آخر تونستم درس بخونم قبلش شرایط خانواده ام اجازه نمیداد متاسفانه تو اون دوماه حدودا روزی ۱۵.۱۶ ساعت گاهی تا ۱۷ ساعت هم میخوندم و فقط هم تست میزدم چون سال اول کامل روی دروس تسلط پیدا کرده بودم و نیازی به مطالعه نداشتم

سال اول مدرسه میرفتم و خیلی هم موثر بود

ببین من یه آمار راجع به بچه هایی که مدرسه نمیرفتن و خودخوان بودن بهت میدم که متوجه بشی سال دوازدهم من هفت تا از همکلاسی هام خودخوان بودن از اون هفت نفر فقط یه نفر اون سال پزشکی قبول شد شش تای دیگه همه پشت نشستن سال دوم هم از اون شش نفر فقط یه نفر دیگه پزشکی قبول شد و بقیه دوباره پشت نشستن مدرسه نرفتن یه ریسکه و کمتر کسی میتونه مدرسه نره و موفق بشه مدرسه بری بهتره 

مشاور داشتم یکی از اقوام بود و اصلا هم معروف نیس ولی واقعا خوب بود بنده ی خدا روزی که من قبول شده بودم بهش زنگ زدم اونور خط داشت گریه میکرد همراه من

میانگین تراز قلمچی پارسال که قبول شدم هم ۵۸۰۰ بود و تو شهرمون داشتیم مواردی که متاسفانه با میانگین تراز ۷۲۰۰ قبول نشد

من امسال دوازدهم تجربی ام ولی نمیدونم چرا نمیتونم زیاد بخونم یعنی ۳ ۴ روز با برنامه پیش میرم بعدش دو ...

ببین عزیزم اینکه مثلا دو روز تو هفته نتونی زیاد بخونی طبیعیه ولی نذار این مسئله ادامه پیدا کنه بعد از عید دیگه وقتی نداری که بخوای از دست بدی 

بعد از عید دوران طلایی مطالعه شروع میشه 

بابت تمرکز اگه تویه محیط تمرکز نداری جای درس خوندنت رو عوض کن مثلا من یه مدت رفتم کتابخونه تا عادت کنم به مطالعه 

برای کم شدن درگیری فکری گوشی و تلویزیون رو خیلی محدود کن ورزش داشته باش حتما شب زود بخواب و صبح زود بلند شو البته نزدیک های کنکور اگه تا دیر وقت هم بیدار بمونی اشکال نداره

وقت داری هنوز عزیزم نگران نباش زمان زیادی مونده از الان جدی تر شروع کنی حتما موفق میشی من تو کامن های بالا تر هم گفتم پشت کنکور بودم و فقط دوماه تونستم درس بخونم اگه اون دوماه ناامید میشدم و میگفتم قبول نمیشم دیگه باخته بودم و باید آرزوی قبولی رو تو دلم نگه میداشتم پس ناامید نباش وقت خیلیه به شرط اینکه وقتو دریابی

ای واییی عجب خریهچیکار کرده مگه😁چه دل پری داری

۶۰ درصد کنکور تاثیر معدل شده 

تراز دهی درست نمیتونن کنن 

بعد هرسال تراز معدل کمتر از پارساله 

و اینکه فرصت ترمیم معدل هم نمیدن،

عملاااا دارن حذف میکنن پشت کنکوریارو

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........