2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی کافه برم دنگ بدم چی میگی حاجی

خب وظیفش نیست حساب کنه ولی اگ حساب کنه خوب میشه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

جدید بود

جدید نیست خب دوست پسر چ وظیفه ای تو تمکین مالی داره مگه زنشی ؟ اگر کاری هم بکنه از لطف و معرفت خودشه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

تو رفتی با دوس پسرت دنگتو بده دیگ فشاری شدن و سکته کردن نداره بیبی

والا من شوهر دارم ولی قبلش که باهم دوست بودیم هربار یکی حساب میکرد یا اون لطف میکرد حساب میکرد یا من میگفتم مهمونمه حساب میکردم 

اگه ازم میخواست حتما دنگ رو میدادم ولی اجازه نمیداد 

چی بگم والا من ک خودم تا حالا ی ریال نگرفتم ولی برام سوال شد

تو رابطه کم توقع نباش اتفاقا ولی وظیفش هم ندون این چیزارو با سیاست جلو برو . مثلا مستقیم نگو منو حساب کن ک بدش بیاد یجورایی انرژی زنانه ب خرج بده

خدا زن را در قله آفرید و هر کسی خواست او را پایین بیاورد باید نازشو بکشه. حالا خوبه نفقه بر عهده ی مرده و مهریه هم هست یعنی اگر اجبار نبود کمتر مردی حاضر بود برا زن خرج کند. پس قدر خودتونو بدونید و زیاد خودتون رو قبل محرمیت در اختیار مردان نگذارید. نهایت یه پسر رستوران و کافی‌شاپ میبره و تولد میخره.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم