2777
2789
عنوان

خوشگلی به شدت تو زندگی جلوتون میندازه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3886 بازدید | 212 پست
بله فن بیان بسیار مهمهمنم تو این زمینه خیلی ماهر هستمزیاد روی خودم کار میکنم که با اعتماد به نفس و ب ...

منظورت از اینکه ادمای خوشگل اگه از خودشون درست استفاده کنن میتونن موفق بشن چیه؟مثلا چه کاری کنن؟

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزمخیلی مهمهجاهای بهتر استخدام میشی و راحت تر ارتقا میگیریو بیشتر کمکت میکننو خواستگارهای خوب ...

هی هی هی این همه خوشکل طلاق میگیرن و بعدش پیشنهاد های زشت زشت بهشون میشه مجبورن تن بدن بعضیا شون چون اونا هم خرجشونو از اون راه به دیت میارن  

این همه خوشکل داریم مجرد 

ره خوب خوشکلایی هم داریم خوشبخت شدن 

ولی اولویت اول خوشکلی نیست مهم پیشونیه حالا چه زشت باشی چه خوشکل 

منظورت از اینکه ادمای خوشگل اگه از خودشون درست استفاده کنن میتونن موفق بشن چیه؟مثلا چه کاری کنن؟

باهوش و زیرک باشن

سیاست داشته باشن

خوش برخورد و خوش ذات به نظر برسن حتی اگه نیستن

حد و مرز داشته باشن

یکم هم لوندی

با قدرت بیان قوی

تیپ و ظاهر خوب این پکیج رو تکمیل میکنه

دقیقا همکار مرد خیلییی بهتره تا خود خانم هاواقعا درکشون نمیکنم چرا باید از پیشرفت همجنس خودشون ناراح ...

هوش وسیاست وفن بیان وخوشرویی وآراستگی ودرکنارش کمی زیبایی 

اگر یکنفر همرو داشته باشه ولی بخودش نرسه وزیبا نباشه 

واقعا خیلی پیشرفتی نمیکنه

کلا انسان زیبایی رو میپسنده در همه موارد

ولی جنس خانما اینجوره که اگر حس کنن ینفر تو جمعشون قشنگتره حالشون خراب میشه

هممون تا حدودی این حسو داریم

یکی کمتر ویکی بیشتر

ولی عمل مهمه اینکه چقد بخاطر این حسمون میتونیم بدجنس بشیم؟

مطمئنن یک آدم عاقل حسو در خودش ساکت میکنه وبرای همکارش هم آرزوی موفقیت داره

اما امان از این بدجنسا

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
باهوش و زیرک باشنسیاست داشته باشنخوش برخورد و خوش ذات به نظر برسن حتی اگه نیستنحد و مرز داشته باشنیک ...

مشکل من اینه که اخلاقم تو واقعیت خیلی سرد و سرسنگینه،ولی از یه طرف دلم نمیخواد جوری رفتار کنم که طرف فکر کنه میخوام لاس بزنم باهاش با روش نظر دارم

چی پیشنهاد میدی؟

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
هوش وسیاست وفن بیان وخوشرویی وآراستگی ودرکنارش کمی زیبایی اگر یکنفر همرو داشته باشه ولی بخودش نرسه و ...

من هم کم از این بدجنسی ها و حسادت ها ندیدم

ولی در نهایت تمرکزم فقط رو خودمه

و دایورتن این عزیزانِ حسود☺️

مشکل من اینه که اخلاقم تو واقعیت خیلی سرد و سرسنگینه،ولی از یه طرف دلم نمیخواد جوری رفتار کنم که طرف ...

خوش اخلاق باش ولی بی تفاوت

لبخند بزن، معاشرت کن ولی با حد و مرز

بذار دست نیافتنی به نظر برسی

ولی خشکی و بد اخلاقی هرگز

وقتی یه دختری مستقلهشرایط مالیش کاملا اوکیهتحصیلات بالا داره و هزارتا چیز دیگه که اینجا نمیتونم بگما ...

دقیقا همین شرایط رو داشتم و دارم تماما😁😆😆من همین الان دو تا خونه دارم درآمد دارم پس انداز ماشین خوب بازم میگم طلاق آسون نیست خصوصا بچه داشته باشی دلت نمیاد بچت بچه طلاق بشه گفتم که تو الان داغی گلم بعد ها همین کامنتم یادت میاد 

من هم کم از این بدجنسی ها و حسادت ها ندیدمولی در نهایت تمرکزم فقط رو خودمهو دایورتن این عزیزانِ حسود ...

منم همین بودم

ولی قبلا مدیر که خانمه بهم گفت 

خیلی از خودت تعریف میکنی ومثالهایی برام زد که

واقعا حتی از تو ذهنمم رد نشدکه بخوام تعریف کنم وهمچین منظوری داشته باشم

این روزا هم مدام تو جمع چندتا از همکارا

پچ پچ میکنن ورک وراست تیکه میپرونن وبا کنایه حرف میزنن

در حالی که حتی شخصیتم اجازه نمیده چیزی بگم وهمچنان خوشرو ام باهاشون

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
هوش وسیاست وفن بیان وخوشرویی وآراستگی ودرکنارش کمی زیبایی اگر یکنفر همرو داشته باشه ولی بخودش نرسه و ...

من آدم دیدم شاید زیاد زیبا نبوده(نمیگم زشت بود همه به هر گونه ایی زیبا هستن)اما واقعا به طرز عجیبی همه دوستش داشتن

واقعا تنها زیبایی هیچ تاثیری نداره مگه به قول تو در کنارش هوش و سیاست و خوشرویی هم باشه 

واقعا امان!

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

من آدم دیدم شاید زیاد زیبا نبوده(نمیگم زشت بود همه به هر گونه ایی زیبا هستن)اما واقعا به طرز عجیبی ه ...

دقیقا خدایی زیبایی تاثیر داره ولی رفتار خیلی بیشتردر مؤثره  قیافه بیشتر مردارو جلب میکنه واسه ی چیزایی..

ولی رفتار حتی هم جنس خودت هم بهت نزدیک میکنه و آسیب کمتره